0
Domaći fudbal

PLS: Javoru pripao derbi kola, Bežanija preokrenula sa igračem manje, Sloboda upisala prvi trijumf

Objavljeno: 04.11.18 u 17:24

Veoma zanimljive utakmcie odigrale su se danas u sklopu 15. kola drugog po rangu fudbalskog takmičenja kod nas.

Ekipa Slobode iz Užica stigla je do prvog trijumfa, a odigran je i meč timova koji se bore za prvu poziciju.

U direktnom duelu protiv rivala za prvo mesto ekipa Javora izvojevala je pobedu. Oni su u poslednja tri kola porazili sve svoje konkurente, a danas je na red došla i Inđija. Prvo su od tima iz Ivanjice izgubili četvrtoplasirani Sinđelić, potom Zlatibor, a sada i ekipa koja je do juče bila prva na tabeli. Početkom drugog poluvremena gol je postigao Marko Kolaković i tako doneo važne bodove svojoj ekipi i veliki trijumf.

Interesantna utakmica viđena je u Užicu, gde je Sloboda dočekala Borac. Sloboda je stigla do prvog trijumfa u sezoni i to golovima Ilića i Rajkovića, dok se za goste u listu strelaca upisao Perić. Dosta pažnje privukla je utakmica između Bečeja i Bežanije. Gosti ostaju sa igrčem manje u 23. minutu, kada je isključen Marko Bašanović. Devet minuta nakon toga Kovačević donosi radost donaćim navijačima. Ipak u samom finišu izjednačenje Bežaniji pogotkom doneo je Nikola Nedeljković, a potpuni preokret timu iz Beograda Vladimir Radočaj golom u 85. minutu igre.

Ova sezona u Prvoj ligi Srbije biće veoma interesantna, jer će veliki broj klubova biti u konkurenciji za gosrnji deo tabele. Kao i u Superligi od ove sezone i u ovom rangu biće podele bodova, odnosno plej-of i plej-aut, tako da nas očekuje još dosta uzbuđenje.

Prva liga Srbije, 15. kolo

Subota

Javor – Inđija 1:0 (0:0)
(Kolaković 52)

OFK Bečej – Bežanija 1:2 (1:0)
(Kovačević 32 – Nedeljković 76, Radočaj 85)

Teleoptik – Radnički 1923 0:0

TSK – Budućnost (D) 4:1 (2:0)
(Galić 19, Babić 39, Silađi 67, Milićević 78 – Dobrijević 70)

Sloboda – Borac 2:1 (2:0)
(Ilić 2, Rajković 30 – Perić 70)

17.00 Trajal – Novi Pazar

Ponedeljak

13.30 Žarkovo – Sinđelić
18.00 Metalac – Zlatibor

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter