2
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Proleter v Crvena Zvezda Novi Sad, 01.11.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BEN: Pobede podižu samopouzdanje

Objavljeno: 04.11.18 u 10:15

Novu pobedu  fudbaleri Zvezde u Superligi Srbije upisali su protiv Proletera u Novom Sadu.

Ovog puta izabranici Vladana Milojevića savladali su Proleter u Novom Sadu rezultatom 2:0. Nakon autogola Andrejevića u 9. minutu, Ben je u 56. postigao deseti gol u sezoni.

– Prošlo je nekoliko utakmica od kada sam poslednji put postigao gol i ovaj pogodak mi je došao kao nagrada za naporan rad. Jako mi je drago što sam uspeo da zatresem mrežu, svakom igraču to mnogo znači za samopouzdanje. Drago mi je što sam pomogao ekipi da ostvari još jednu pobedu – rekao je Ben.

Uprkos lošem terenu, naši fudbaleri su se odlično pokazali na susretu u Novom Sadu.

– Utakmica je zaista bila jako teška, jer je teren u jako lošem stanju. Nije lako igrati u ovakvim uslovima, ali mi smo odradili odličan posao. Kada smo videli da lopta ne može normalno da se kreće po terenu, morali smo da nađemo drugo rešenje pa se igra uglavnom odvijala u vazduhu. Zato akcenat nije bio na lepoti igre, već samo na rezultatu. Bilo je izuzetno važno da zabeležimo pobedu, razmišljali smo samo o tome kako da trijumfujemo u Novom Sadu. Zadovoljni smo pobedom i sada prelazimo na pripremu za sledeću utakmicu.

Već u utorak od 18 časova i 55 minuta Crvena zvezda će na svom terenu dočekati ekipu Liverpula u okviru 4. kola grupe C Lige šampiona.

– Biće to drugačija utakmica u odnosu na onu u Liverpulu. Znamo da je atmosfera na Marakani uvek naša ogromna prednost. Imamo neverovatnu podršku navijača, oni će biti naš 12. igrač koji može mnogo da nam pomogne. Verujem da možemo da ostvarimo odličan rezultat. Naučili smo mnogo iz dosadašnjih utakmica u Ligi šampiona, sada imamo još tri meča da se pokažemo u mnogo boljem svetlu – poručio je Ben.

0
0

2 Komentara

  1. Iskreno, i ja sam očekivao više od Bena! Ali, još uvek verujem u Bena i mislim da bi on mogao biti tajno oružje Milojevića protiv Liverpula!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako si igrao protiv Napolija, Partizana, PSŽ i Liverpula, bolje ti je da se ne oglašavaš! Doveden si da praviš razliku na terenu, a ti je praviš samo na blagajni! Da je neko toliko forsiran kao ti, od strane tvog gurua Milojevića, danas bi bio u vrstu liste igrača u LŠ! Kada ćeš naparviti jedan dribling u prodoru na gol protivnika?! Nikada, a možda ni tada! Samo trčkaraš levo-desno bez ikakvog konkretnog učinka!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter