2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO JE HOTSPORT NAJAVIO: Zvezda u najjačem sastavu napada Proleter (SASTAVI)

Objavljeno: 03.11.18 u 14:15

Crvena zvezda od 15 časova gostuje Proleteru u 15. kolu Superlige Srbije, meč se igra na stadionu ‘Karađorđe’.

Ono što je HotSport najavio, tako će i biti. Vladan Milojević će protiv Novosađana igrati u najjačem sastavu. Tačnije, izvršio je samo jednu izmenu zbog lakše povrede golmana Milana Borjana. Njega će zameniti Zoran Popović. Poslednju liniju činiće standardna četvorka Filip Stojković, Vujadin Savić, Miloš Degenek i Milan Rodić. Za kvarenje protivničkih napada biće zadužen Branko Jovičić, dok će napade kreirati Nenad Krstičić i Lorenco Ebisilio. Po bokovima napadaće Ben i Marin, dok će najistureniji biti Milan Pavkov. Zanimljivo da ponovo ni na klupi nema Brazilca Kafua.

Protiv Crvene zvezde neće se povući ni Proleter, te će crveno-bele ili plave u Novom Sadu napasti najbolji strelac tima Stefan Čolović, ali i Srđan Vujaklija, nekada napadač upravo beogradskog tima, ali i nekoliko puta čovek koji je tresao mrežu najtofejnijeg srpskog kluba.

PROLETER: Vesić – Andrejević, Lambulić, Bukorac, Ćuković – Tanasin, Mićić, Čović, Novaković – Vujaklija i Čolović.
CRVENA ZVEZDA: Popović – Stojković, Degenek, Savić, Rodić – Jovičić, Krstičić, Ebesilio, Ben, Marin – Pavkov.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter