0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Trinkijeri predstavljen, Srbija među kandidatima za organizaciju Mondijala

Objavljeno: 02.11.18 u 23:33

Veoma uzbudljiv dan za nama i dosta sportskih dešavanja.

Jedno od onih koje je skrenulo najveću pažnju medija i javnosti jeste promocija novog trenera Partizana.

Očekivano zanimljivo bilo je na predstavljanju Andree Trinkijerija kao novog trenera crno-belih. Italijan je danas na konferenciji za medije govorio o ambicijama i razlozima zbog kojih je odabrao Partizan.

U tom delu dana stigla je još jedna udarna vest, a nju je izneo predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je naveo da će Srbija sa još tri zemlje podneti kandidaturu za organizaciju Svetskog prvenstva u fudbalu.

‘Prozivke’ navijača Partizana bi mogle da urode plodom u fudbalskom klubu, te bi uskoro moglo da dođe do promena na čelnim pozicijama.

Fudbalski savez Srbije je obavestio javnost gde će se ove godine igrati finale kupa, a ono neće biti igrano u prestonici.

Za kraj, veliki incident se večeras odigrao u Istanbulu na derbiju 11. kola turske Superlige kada su se nakon poslednjeg sudijskog zvižduka pobili igrači Galatasaraja i Fenerbahčea.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOTSPORT.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter