0
Odbojka

OSS OSTAO BEZ POTPREDSEDNIKA: Ivan Miljković odlučio da napusti Savez

Objavljeno: 02.11.18 u 18:38

Bivši srpski odbojkaš napustio je poziciju prvog potpredsednika Odbojkaškog saveza Srbije.

U saopštenju koje je danas objavljeno, Ivan Miljković je obrazložio svoju odluku.

Odbojkaški savez Srbije će pronaći zamenu za Miljkovića koji je, kako je rečeno iz Saveza, najavio ovakvu odluku.

– Proslavljeni reprezentativac i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2000. u Sidneju zbog novih poslovnih izazova nije u mogućnosti da i dalje obavlja funkciju u OSS. Miljković je tokom prethodne dve godine dao pun doprinos radu Saveza i ima veliki udeo u uspesima koje su postigle nacionalne reprezentacije. Odbojkaški savez Srbije se zahvaljuje Ivanu Miljkoviću na dosadašnjem radu u Savezu i želi mu mnogo uspeha na novom poslu, stoji u saopštenju OSS, dok je Miljković rekao:

– Na osnovu određenih promena koje su se desile veoma brzo i na koje sam mogao veoma malo da utičem, i u razgovoru sa porodicom, doneli smo odluku da promenimo neke stvari u životu. To se odrazilo na moju poziciju u Odbojkaškom savezu Srbije. U razgovoru sa gospodinom Gajićem smo došli do zaključka da u ovom trenutku ja nisam više na poziciji prvog potpredsednika Saveza. Nakon dve godine mogu da kažem da sam zadovoljan situacijom u Odbojkaškom savezu, da su neke stvari urađene drugačije nego u prethodnom periodu. Nadam se da će Odbojkaški savez nastaviti da osvaja medalje.

Povodom ovog događaja oglasio se i Zoran Gajić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije.

– Mi smo već par meseci u komunikaciji sa Ivanom Miljkovićem, koji je nagovestio da može da dođe do ovakvog slučaja. On se odlučio da u svojoj sportskoj karijeri krene drugim putem, a to je ipak nespojivo u ovom trenutku sa radom u Odbojkaškom savezu. Sve ovo što je do sada urađeno smo napravili zajedno. Želimo mu svaku sreću u daljem radu. Nadamo se da jednog dana može ponovo da se vrati u naš savez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter