0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga / Media Pro

OPTIMIZAM U MEGI: Moramo Partizanu da nametnemo naš ritam

Objavljeno: 02.11.18 u 10:33

Košarkaši Mega Bemaksa u subotu od 17 časova u Sremskoj Mitrovici nastavljaju takmičenje u ABA ligi kada će u okviru 6. kola dočekati Partizan.

Izabranici Dejana Milojevića su sa pet pobeda i dalje neporaženi u ABA ligi i sigurno je da žele da nastave taj niz i u subotu protiv Partizana.

Trener Mega Bemaksa za predstojeći meč zbog povrede neće moći da računa na Branislava Ratkovicu. Milojević je pred meč sa Partizanom rekao da njegova ekipa ne deli protivnike na lakše i teže.

– U subotu dočekujemo Partizan koji je izuzetno kvalitetan protivnik i pored nešto slabijih igara u poslednjih nekoliko utakmica. Dodatno su se pojačali i sigurno je da nas očekuje veoma težak meč. Mi od starta sezone idemo korak po korak, ne delimo protivnike na lakše i teže već svakom meču prilazimo sa potrebnom dozom energije na terenu i agresivnom odbranom. Ukoliko tako bude i u subotu, imaćemo dobru šansu da dođemo do novog trijumfa i tako nastavimo sjajan niz koji imamo – izjavio je Milojević.

Posle pet odigranih kola ABA lige, Mega Bemaks ima svih pet pobeda dok Partizan ima skor 2-3. Mega i Partizan su se do sada sastali 10 puta u ABA ligi uz skor 8:2 za Partizan.

U poslednjem susretu ove dve ekipe u regionalnom takmičenju u okviru 19. kola prošle sezone, Partizan je u Beogradu slavio sa 89:73.

Bek Mega Bemaksa Luka Ašćerić je istakao da je potrebno da ekipa uđe u meč protiv Partizana kao i u sve ostale do sada u ABA ligi:

– Potrebno je da u ovu utakmicu uđemo kao i u sve ostale do sada u ABA ligi. Partizan je veoma dobra ekipa koja će umeti da kazni ukoliko ne uspostavimo naš ritam na meču, uz brzu igru i agresivnu odbranu. Ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo da dođemo do trijumfa i da tako nastavimo pobednički niz, što bi nam svima puno značilo – izjavio je Ašćerić.

Karte za utakmicu su već u prodaji po ceni od 400 dinara za tribine i mogu se kupiti u kafiću Pinki u okviru hale od 8 do 21 čas kao na blagajni hale na dan utakmice od 14 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter