0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Predlozi za golove i jaku kvotu u Kini, a tu je i košarka…

Objavljeno: 02.11.18 u 10:51

Sledi zagrevanje za vikend i brojne mečeve širom Evrope, a pokušaćemo ponovo da skockamo dobitan tiket sa miksom fudbala i košarke posto se igra redovno kolo Evrolige.

PSŽ – LIL 2-4 GOLA (1.70)

Poznato je da domaćin u Francuskoj nema konkurenciju i da se očekuje nova pobeda, a neke adute trener Tuhel će čuvati pošto u utorak sledi bitno gostovanje Napoliju u okviru Lige šampiona.

ŠTUTGART – AJNTRAHT GG (1.75)

Ekipa iz Frankfurta ruši redom predvođena raspucanim Lukom Jovićem i razigranim Filipom Kostićem, tako da bi večeras u gradu ‘mercedesa’ trebalo da bude efikasan spektakl sa pogocima na obe strane.

GUIŽU – GVANGŽU R&F  2 (2.30)

Pravi je trenutak da ekipa Dragana Stojkovića Piksija konačno posle pet mečeva prekine seriju loših rezultata na strani i konačno upiše bitna tri boda za miran finiš sezone u Kini.

ŽALGIRIS – REAL MADRID 2 (1.60)

Aktuelni šampion Evrope se često mučio u Kaunasu da dođe do pobede, a novi ispit je ponovo težak, mada ovog puta su ‘kraljevi’ zbog kvaliteta tima u ulozi favorita.

Ukupna kvota na tiketu je 10.94.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter