0
Evropske lige

ISPOVEST HRVATSKOG NAPADAČA: Mislio sam da ću zaspati kao Astori, prestao čak i da gledam fudbal…

Objavljeno: 02.11.18 u 12:12

Fudbaler Atalante Josip Iličić otkrio je da je prethodnih meseci prošao kroz pravu životnu dramu.

Tragedija kada je u snu preminuo Davide Astori ostavila je traga na mnogima, a pogotovo Josipa Iličića koji je do 2017. igrao sa Italijanom u Fiorentini, a onda prešao u Atalantu.

Tek sada je za ‘Korijere delo Sport’ ispričao svoju pravu dramu koju je preživeo kroz nimalo bezazlenu bolest i strah nastao nakon smrti Astorija.

 – Ono što se desilo Astoriju danima mi je odzvanjalo u glavi. Nisam mogao da spavam, jer sam neprestano mislio o tome. A kad sam se letos razboleo stvarno sam pomislio da bi isto moglo da se desi i meni. Plašio sam se da legnem u krevet, zaspim… – ispričao je Iličić.

– Bojao sam se šta će biti. Šta ako se ujutru ne probudim? Zar neću još jednom videti porodicu? Pojedinci koji su imali isti problem kao ja završavali su komi. U mom slučaju, infekcija je bila ograničena samo na limfne čvorove u vratu. Kod drugih se širila… Kod mene ne. Dva meseca sam pio antibiotike i bio na raznim terapijama dok nismo pronašli odgovarajuću. Čim pomislim na to… Bolest me promenila.

Zbog bolesti je Iličić proveo van terena gotovo celo leto i start Serije A.

– U jednom trenutku prestao sam da gledam fudbal. I uživo i na televiziji. Sve misli bile su vezane da ozdravim i budem uz porodicu. U jednom času sam se nadao da ću moći da prošetam ulicom kao normalna osoba, a ne kao sportista. A onda sam i to prevazišao – istakao je Iličić.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter