0
ATP

FOTO: STARSPORT

ATP PARIZ: Novak nakon preokreta savladao Čilića i plasirao se u polufinale!

Objavljeno: 02.11.18 u 22:08

Odlično je Hrvat počeo meč, ali je srpski teniser ipak slavio na kraju.

Novak Đoković je porazio Marina Čilića sa 2:1 (4:6, 6:2, 6:3).

Sigurne serve učinile su da prva četiri gema prvog seta prođu bez puno uzbuđenja, da bi u petom Novak Đoković umalo stigao do brejka. Čilić je uspeo da odbrani tri brejk lopte i u narednom gemu iz druge brejk lopte koju je imao, napravi brejk. Hrvat je potom servirao za set i bez izgubljenog poena došao do prednosti.

Đoković je dosta bolje ušao u drugi set i osvojio prvi gem tog dela meča, a zatim imao novu brejk priliku koju nije iskoristio. Međutim jeste u sledećem servis gemu kada je Čilić servirao. I u osmom gemu je Đoković napravio brejk te osvojio drugi set i izjednačio.

U odlučujućem gemu prvi brejk viđen je u trećem gemu, a do njega je došao Čilić i to prilično lako. Međutim, na gotovo identičan način je Đoković vratio brejk već u sledećem gemu. Set je ponovo prelomio osmi gem u setu kada je Đoković stigao do brejka, a zatim bez izgubljenog poena na svoju servu stigao do pobede.

U polufinalu turnira u Parizu Novak Đoković će igrati protiv pobednika meča Nišikori Federer.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOTSPORT.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter