0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

LAZAR ZLIČIĆ: Nastavljamo u istom ritmu

Objavljeno: 01.11.18 u 17:20

Bio je Lazar Zličić blizu postizanja gola i u Zemunu, ali i protiv Rada.

Ipak, mladi napadač ‘Zmajeva’ je krunisao dobru igru sa dve asistencije protiv gradskog rivala sa Banjice i tako dosta doprineo pobedi Voždovca.

– Bitno je da smo uknjižili tri boda i došli do dugo očekivane pobede. Ali da bi dobila igra naša na težini i sam rezultat protiv Rada, potrebno je da nastavimo u istom ritmu i da osvojimo i tri boda u Šapcu, jer to je jedini način da se približimo našem cilju, a to je plej of. Uz dva tri dobra rezultata i slika na tabeli će se promeniti, ali idemo korak po korak, a naredni je u Šapcu – ističe Zličić.

Sve je opasniji Zličić po gol protivnika.

– Drago mi je što sam imao direktan učinak na prethodnoj utakmici u vidu asistencija. Želja za prvencem u dresu Zmajeva nije sporna i nadam se uskoro postizanju gola. Šut me nije služio u prethodnim mečevima, ali verujem da će i to doći vremenom. U svakom slučaju nebitan je strelac, bitno je da pobeđujemo, jer samo tako dolazi igra cele ekipe do izražaja, a tim je svakako na prvom mestu – skroman je Zličić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter