0
Odbojka

FOTO: STARSPORT

GAJIĆ SE ZAHVALIO: Isplatićemo dugovanja, hvala Republici Srbiji

Objavljeno: 01.11.18 u 16:57

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije (OSS) Zoran Gajić zahvalio je danas, u svoje lično ime i u ime svih poklonika tog sporta, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na novčanim sredstvima koje je Republika namenila Savezu.

– Pomoć Republike Srbije je od izuzetnog značaja, jer ćemo isplatiti višegodišnja zaostala dugovanja i omogućiti da nesmetano nastavimo sa radom, navodi se u pismu koje je Gajić uputio Vučiću.

– Izuzetno smo ponosni na činjenicu da Vi, kao predsednik Republike Srbije, pratite rezultate odbojkaških reprezentacija i pomažete da se nastavi tradicija osvajanja medalja na velikim takmičenjima, dodao je Gajić.

On je naveo i da OSS duguje zahvalnost Vučiću i zbog pomoći koju pruža u realizaciji projekta Nacionalnog odbojkaškog centra čime bi ‘odbojkašice i odbojkaši dobili još kvalitetnije uslove za rad i nastavili s promocijom Srbije na međunarodnoj sceni’.

– Uveravam Vas da će Odbojkaški savez Srbije svojim još intenzivnijim angažovanjem i još boljim radom opravdati sva dosadašnja i buduća ulaganja Republike Srbije u naš sport, zaključio je Gajić u pismu upućenom predsedniku Vučiću.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter