3
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

BIVŠI ZVEZDIN FUDBALER ŠOKIRAO PRED KAMERAMA: Odigrao sam dve nameštene utakmice – evo i koje!

Objavljeno: 01.11.18 u 00:14

Nekadašnji fudbaler crveno-belih danas je uzdrmao javnost u Rumuniji.

Gostujući u emisiji ‘Gazeta Sprturilor-a’, Miodrag Belodedić je otkrio da je odigrao dve nameštene utakmice u svojoj karijeri.

I to obe u dresu rumunske Steaute sa kojom je 1986. osvojio i Ligu šampiona. Belodedić je isto to učinio i sa Crvenom zvezdom 1991. godine, međutim ovoga puta je rumunske medije ipak više zanimao deo priče vezan za dane u Steaui.

– Bili su to mečevi protiv Kluža i Bistrice, i oba su morala da budu završena remijem. Da bi sve izgledalo normalno, utakmica se odvija regularno, borite se kao obično na utakmicama, dok neko ne postigne gol. Onda ta ekipa koja povede, pusti protivnika da izjednači, rekao je Belodedić, pa nastavio na molbu novinara da da detaljno objašnjenje:

– Igrača rivalskog tima ne napadate, već ga puštate. Čekate ga da se okrene. I kada šutne, onda podignete malo nogu, da bi lopta mogla da prođe ispod i da niko ne posumnja da je namešteno.

0
1

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter