2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE: Zvezda rutinski protiv Bačke, majstorije Pavkova i Gobeljića (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.18 u 20:26

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su da pružaju partije kada su u pitanju mečevi u Superligi Srbije.

Njihov večerašnji rival na stadionu ‘Rajko Mitić’ bila je Bačka, a ekipa Vladana Milojevića slavila je rezultatom 3:1.

Veoma rano, nakon svega 26 sekundi igre domaći tim došao je do prednosti, a strelac je bio Milan Pavkov. On je šutirao sa oko 20 metara i savladao golmana gostiju. U 14. minutu igre ponovo su se u šansi našli crveno-beli, Pavkov je odložio loptu za Simića, ali je Zogović uspeo da reaguje. Ipak do 2:0 Crvena zvezda stiže samo minut kasnije, Marin je na sjajan način uposlio Valjka Simića na levom boku, a ovaj je centrirao, nakon intervencije gostujućih defanzivaca, volej udarcem Marko Gobeljić je pogodio mrežu. Krajem prvog poluvremena Gobeljić je odlično centrirao i pogodio Pavkova, ali ovaj nije uspeo da zatrese mrežu, a do kraja ovog dela igre nije bilo većih uzbuđenja.

(VIDEO:YouTube/ZB TV)

Umalo da Pavkov i drugo poluvremem otvori pogotkom, njega je veoma lepo uposlio Rodić, ali miljenik navijača prejako je šutirao sa nekih deset metara. Sredinom drugog poluvremena ponovo su mrežu zatresli puleni Vladana Milojevića, a strelac je bio Veljko Simić, posle čijeg udarca je lopta pogodila Živkovića, te prevarila golmana Zogovića. Ubrzo nakon pogotka Zvezde i gosti dolaze do gola. Sjajanim udarcem sa distance Uglješa Radinović savladao je jednog od najboljih golmana u našem šampionatu Milana Borjana. U 70. minut Veljko Simić ponovo je pokušao sa 15 metara, ali je dobro reagovao Zogović. Od 76. minuta gosti su ostali sa deset igrača na terenu, jer je direktan crveni karton dobio Miloš Živković koji je srušio Slavoljuba Srnića. Pri kraju utakmice šansu da se među strelce upiuše imao je i Dejan       , ali mu to nije pošlo za rukom.

(VIDEO:YouTube/ZB TV)

Superliga Srbije, 14. kolo

Dinamo (Vr) – Proleter (NS) 2:4
(Dimitrov 13, 90 – Čolović 4. jedanaesterac, 71. jedanaesterac, Mirosavljev 84, 89)

Spartak – Zemun 2:2
(Milošević 26, Denković 40 – Somaeb 55, 72)

Voždovac – Rad 2:0
(Jevtić 28, Stuparević 89)

Napredak – Mladost 4:1
(Vukanović 23, 26, 75, Marinković 57 – Tumbasević 10)

Vojvodina – Radnik 1:0
(Đurić)

Radnički (Niš) – Mačva 3:0 (1:0)
(Bondarenko 20, Ranđelović 68, Nikodijević 79)

Čukarički – Partizan

Crvena zvezda – OFK Bačka 3:1 (2:0)
(Pavkov 1, Goblejić 15, Simić 62 – Radinović 64)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

2 Komentara

    • Tačno! A,igrači Zvezde su kao atletičari u disciplini brzog hodanja! Ako je ovo jedna od dve probe pred Liverpul (još je ostala utakmica protiv Proletera), onda nam se ne piše dobro! Opet nije bilo htenja, žustrine! Sve nekako mlako, bez pozitivne agresije, bez presinga! Odbrana očajna! Strah me je od novog debakla!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter