3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

I PORED SKROMNE POSETE: ‘Delije’ na sjajan način otvorile drugo poluvreme

Objavljeno: 31.10.18 u 19:47

Fudbaleri Crvene zvezde i Bačke svojom utakmicom zatvoriće vanredno kolo Superlie Srbije.

Nakon prvih 45 minuta igre ekipa Vladana Milojevića imala je na svom kontu dva gola prednosti.

Šampion Srbije od starta opravdao je ulogu favorita na večerašnjem meču, a prednost crveno-belima doneo je nakon samo nekoliko desetina sekundi Milan Pavkov. Zvezda je i pored vođstva nastavila da napada, a na 2:0 prelepim pogotkom rezultat je povisio Marko Gobeljić.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

Ipak, iako je ova generacija uradila nešto što nisu mnoge pre i svojim uspehom donela veliku radpost navijačima, tribine su večeras na našem najvećem stadionu u najmanju ruku rečeno skromno ispunjene. Najpopunjenijaa standardno je severna tribina, dok na ostalim nema puno gledalaca, a čemu razlog može biti termin odigravanja. Najvernije pristalice još jednom su na startu drugog dela meča koreogragijom podržale izabranike Vladana Milojevića.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

(Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski)

0
0

3 Komentara

  1. Izvini, druže “Ludi Cecenu“, kako se nisam setio da je sreda! Pa da, to je razlog male posete, jer da su slućajno bili subota ili nedelja, stadion bi pun, kao i do sada subotom ili nedeljom! Da, da to je razlog! Posle onog debakla u LŠ i debakla Zvezde, koji će ući u anale istorijskih neuspeha, i ja bih dao ruku Milojeviću! U pravu si! I ja se sada, kada si me ubedio ovim tvojim neoborivim argumentima, uzdam u Milojevića i njegovu taktiku u Beogradu protiv Liverpula!

    0
    0
    Odgovori
  2. Slaba poseta na Marakani se može objasniti činjenicom da gledaoci ne veruju Milojeviću, koji nas je u Evropi obrukao kukavičkom taktikom i igrom bez igre! Ni noćas, protiv Bačke, Zvezda nije igrala dobro! Ako je ovo bila jedna od dve generalne probe pred Liverpul, onda ovo ništa ne valja! Sporo i jalovo! Marakana će biti puna protiv Liverpula i PSŽ, ali gledaoci će doći da vide prave fajterske timove, koji nigde ne kalkulišu!

    0
    0
    Odgovori
    • Sta pricas bre ti!? Imas izgleda neka unutrasnja cepanja, pa ne znas sta mislis. Sreda vece je covece, ljudi rade dodju kuci sa posla mrtvi umorni i sad treba da gledaju utakmicu na marakani. Ja bih Milojevicu ruku dao koliko pouzdanja imam u tog coveka

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter