0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PAVKOV NAKON GOLA U 26. SEKUNDI: Ovo je najbrže u karijeri, veoma sam srećan

Objavljeno: 31.10.18 u 22:54

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su večeras Bačku na stadionu ‘Rajko Mitić’ rezultatom 3:1.

Nakon samo 26 sekundi igre vođstvo timu Vladana Milojevića doneo je Milan Pavkov.

Napadač tima iz Ljutice Bogdana istakao je da srećan zbog najbrže postignutog gola u karijeri, ali da želi što još koji put nije zatresao mrežu.

– Odlično smo počeli utakmicu, od prvog momenta. Na vreme poveli i priveli utakmicu kraju. Postigli smo vodeći pogodak već u prvom minutu, brže nego što smo se nadali. Ovo je najbrži pogodak koji sam postigao i veoma sam srećan, kazao je on.

Ovo je ujedno bio i najbrže postignuti gol ove sezone u Superligi.

– Stvarali smo šanse, nisam zadovoljan što još neku nisam realizovao. Pokušao sam i sa velike udaljenosti, imao priliku potom i glavom, pa na Rodićevu asistenciju… Žao mi je što ih nisam iskoristio, na treninzima obično ovakve situacije rešavam.

FOTO: STARSPORT

Ovo je ujedno i peti put da ove sezone Pavkov trese mrežu.

– Srećan sam jer iz kola u kolo popravljam učinak. Nadam se da ću nastaviti u istom ritmu. Radimo naporno, trudimo se i veoma sam zadovoljan rezultatom. Sutra nam predstoji odmor, a onda priprema za duel sa Proleterom. Razmišljamo samo o prvenstvu, a od vikenda ćemo se okrenuti i duelu sa Liverpulom.

Bodovni bilans ne opterećuje napadača crveno-belih.

– Radimo što je do nas. Trudićemo se da ostvarimo što veću razliku. Ne mislimo o rivalima, već se baziramo isključivo na našu igru, zaključio je Milan Pavkov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter