2
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Cukaricki v Partizan Beograd, 30.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MIRKOVIĆ NAKON MEČA NA ‘BRDU’: Situacija nije prijatna, moramo videti kako dalje

Objavljeno: 31.10.18 u 20:58

Fudbaleri Čukaričkog i Partizana odigrali su danas nerešeno, sa po jednim postignutim golom na obe strane.

Ova utakmica ujedno je bila i derbi 14., vanrednog kola Superlige Srbije, a već za vikend ove klubove očekuju novi mečevi.

Šef stručnog štaba crno-belih istakao je nakon utakmice da je njegova ekipa ranije mogla ranije da reši pitanje pobednika, i dodao da se njegovim igračim često ponavljaju greške.

– Utakmica je bila zanimljiva za gledanje, navijači su bili podeljeni i tačno se vidi ko je zadovoljan, a ko nije. Trebalo je ranije da rešimo ovu utakmicu. Ponavlja nam se po stoti put da iz prvog udarca primamo gol. Sigurno da je to i manjak koncentracije, ali ja bih opet apostrofirao naše promašene šanse. Daleko pre tog minuta kad smo primili gol trebalo je da ovaj rešimo meč. Situacija nije prijatna, naravno. Videćemo šta ćemo i kako ćemo dalje, nakon meča kazao je Mirković.

Fudbal Super League Season 2018-2019
Cukaricki v Partizan
Beograd, 30.10.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Nakon utakmice na Banovom Brdu, ekipa Partizana ima vezana tri meča na kojima je remizirala.

– Delimično sam zadovoljan igrom. Bilo je i dosta propusta, ali napravili smo i dosta lepih stvari. Igrali smo protiv odlične ekipe i u takvoj igri smo stvorili dosta lepih prilika, ali nismo ih iskoristili, kazao je on.

Novinare je zanimalo kako skandiranje protiv uprave navijača utiče na igrače za vreme utakmice.

– Nisam siguran da igrači u tim momentima, kada drže fokus na igru, mogu da obrate pažnju na te stvari. Ne verujem da imaju takvu moć zapažanja.

Fudbal Super League Season 2018-2019
Cukaricki v Partizan
Beograd, 30.10.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Sa druge strane trener Brđana čestitao je svojim momcima na odličnoj igri.

– Čestitao bih i jednoj i drugoj ekipi na fer i korentnoj igri, a svojoj ekipi na borbi do poslednjeg minuta. Dali smo od sebe, na kraju smo pokušavali i da pobedimo. Uspeli su igrači da se uzdignu u tih poslednjih 15 minuta, umesto da nas Partizan stisne mi smo stvarali šanse, rekao je Simo Krunić pa izneo pohvale na račun Ognjena Mudrinskog:

– Spasava me opet. On je za mene jedan od najboljih centarfora u ligi, ali imao je dve neugodne povrede, treba da ima strpljenja.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter