1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: Ne gledamo tabelu, ima još mnogo da se igra do kraja

Objavljeno: 31.10.18 u 21:41

Fudbaleri Crvene zvezde lako su izašli na kraj sa večerašnjim rivalom i tako došli do nova tri boda.

Ekipa Vladana Milojevića savladala je Bačku, a trener crveno-belih bio je zadovoljan viđenim na terenu.

Milan Pavkov, Marko Gobeljić i Veljko Simić svojim golovima doneli su bodove crveno-belima i tako povećali razliku na tabeli u odnosu na večitog rivala, ali i ostale pratioce.

– Ne gledamo tabelu, ni koliko imamo bodova prednosti. Imamo još mnogo utakmica do kraja. Imamo sreće da nas prati lepo vreme, nisu teški tereni. Imamo zgusnut raspored… Nas interesuje samo prva naredna utakmica. Vaše je da pitate, moje da odgovorim, počeo je Milojević.

Trener šampiona Srbije naglasio je da je njegova ekipa zasluženo stigla do 13. pobede u sezoni.

– U pripremi meča smo znali da ćemo se nameriti na ekipu koju voli da igra. Vidi se da se radi i trenira. Jako mi se sviđa Bačka, imaju dobru filozofiju. Mi smo danas bili bolji. Želeli smo Marinu i Rodiću da damo minutažu posle odsustva. Neke igrače smo i odmarali. Imam veliki izbor igrača, momci koji imaju manju minutažu i malo imaju problem sa samopouzdanjem.

FOTO: STARSPORT

Trener gostiju Dejan Čelar naglasio je da se njegova ekipa nije obrukala, te je crveno-belima poželeo sreću u narednom meču Lige šampiona.

– Zaslužena pobeda Zvezde. Tek kada se nađete blizu terena vidite koliko je to moćna i organizovana ekipa. Mi smo došli da se premerimo sa najboljim timom iz Srbije. Nismo se obrukali, pokazali smo deo našeg modela. Njima želim sve najbolje protiv Liverpula, za ovu našu ligu su prejaki. Čestitam Milojeviću, poručio je Čelar.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Milojević ima neke neobične poglede na fudbal! U pitanju je posebna „filozofija ala Milojević“ gde uvek gleda samo prvu narednu utakmicu i ne osvrće se za sobom! Zaista interesantno! Znači ono šta nam je priredio sa svojom „filozofijom fudbala“ na utakmicama protiv PSŽ i Liuverpula, one sramotne debakle, on se ne osvrće na njih! A, da li se mi koji živimo i strepimo za Zvezdu osvrćemo na ove poraze, to nije bitno?! Bolje bi mu bilo, ako je sposoban, da se osvrne malo unazad i shvati gde je pogrešio a ne da ide napred u nove poraze, sa svojom dekadentnom taktikom i oslanjanjem na , za Evropu, smešne „kapitalce!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter