2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZORAN MIRKOVIĆ: Bogosavac je srpski Marselo!

Objavljeno: 30.10.18 u 16:12

Derbi 14. kola Superlige Srbije igra se u sredu od 16.30 na Banovom Brdu gde Čukarički dočekuje Partizan.

Prava na kiks više se nema u Humskoj, a posle remija sa Napretkom sledi novi težak izazov, gostovanje ekipi koja crno-belima diše za vratom. Pritisak je veliki o čemu je danas govorio trener Partizana Zoran Mirković.

– Mogu samo da ponovim ono što sam već ranije govorio da smo mi uvek pod pritiskom – bio je kratak prvi komentar popularnog Batice, a onda se nadovezao:

– Kad bih imao instrument da to meri pokazao bi na toj skali neku veću vrednost. Ponavljam ono od prošli put, mi smo uvek pod velikim pritiskom, nemamo mogućnosti da dignemo glavu dalje od tri ili sedam dana. To je trenutno realnost i ne možemo da pobegnemo od toga, možemo samo da se borimo sa tim.

Zoran Mirković se malo i našalio, iako mu je sigurno u ovom trenutku najmanje do nje.

– Da li vam dobro izgledam? Čim me to pitate znači da loše izgledam. Danas sam dobar, juče sam bio gori – nasmejao se Mirković.

Naravno, usledile su reči hvale na račun rivala.

– Čukarički je stabilan tim, stabilan klub. U poslednjih par godina uvek je u konkurenciji za vrh tabele, gde je i sada i očekuje nas težak zadatak. Čukarički hoće da igra fudbal, ima dosta znalaca u ekipi i dosta su interesatna ekipa.Svi znaju da igraju, imaju izuzezetne bokove, u sredini imaju majstore Kajevića i Docića.

Zanimljiv je bio odgovor Zorana Mirkovića na pitanje o nekada detetu Partizana, a sada levom beku ‘brđana’ i mlade reprezentacije Srbije.

– Izuzetan talenat, igrač koji mnogo zna fudbala, ima fantastičan osećaj za igru, sjajnu kombinatoriku za levog beka, ne znam da li u Evropi postoji takav igrač sa tim smislom za igru. Možda Marselo iz Reala. On, možda, nema neke druge stvari koje imaju drugi odbrambeni igrači, ali ako želite igru onda vam je on idealan – zaključio je Zoran Mirković.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter