0
Domaći fudbal

UDARNE VESTI DANA: Partizan ostaje bez stranca, Trinkijeri ima rok za odluku, Zvezdin nosilac igre ne igra protiv Liverpula

Objavljeno: 30.10.18 u 23:30

I ovaj utorak doneo nam je dosta zanimljivih sportskih vesti.

Trenutno najveća ‘sapunica’ pravi se oko dolaska Andree Trinkijerija u Partizan. Najpre smo dobili zanimljiv osvrt na celu situaciju od strane njegovog menadžera, pa se jedan domaći stručnjak ‘ponudio’ crno-belima, a onda smo saznali do kada Italijan ima rok da odgovori na ponudu Ostoje Mijailovića.

Crvena zvezda je u večernjim satima deklasirala Galatasaraj, čiji je trener dao gospodsku izjavu kada je upitan o ubistvu Marka Ivkovića Jagode pre četiri godine.

Što se tiče fudbala, saznajemo da će Partizan ostati bez jednog stranca, kao i da će Zvezda dočekati Liverpul bez jednog od svojih nosioca igre.

Kao i uvek, izjava Nenada Lalatovića ponovo je izazvala dosta pažnje, a interesantna je bila i reakcija Juventusa kada je reč o eventualnoj kupovini srpskog reprezentativca.

Takođe iz sveta fudbala, izdvojila se vest o snimku pada helikoptera u kom je život izgubio vlasnik Lestera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter