1
Evrokup

FOTO: HOT SPORT

SPREMA SE SPEКTAKL: Delije se vratile u Pionir – ‘vrela’ atmosfera očekuje Galatasaraj (FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 30.10.18 u 18:42

Košarkaši Crvene zvezde u petom kolu Evrokupa na svom parketu dočekuju turski Galatasaraj.

Ekipa Milana Tomića ovaj meč dočekuje nakon pobede protiv FMP-a u regionalnom takmičenju, ali i nakon poraza od Breše u prošlom kolu Evrokupa.

Večerašnja utakmica biće dobra prilika za beogradske crveno-bele da poprave utisak od prošlog puta. Na meču u Italiji igrači šampiona Srbije u prvoj deonici postigli su više poena nego u naredne dve, pa se bolja igra očekuje protiv tima iz glavnog grada Turske i nastavak pobedonosnog niza.

FOTO: HOT SPORT

Večerašnji protivnik, malo je reći da je atraktivan. Nažalost razlog tome nisu zvezde koje brane boje tog tima, niti veličina kluba, već ono što su navijači Galatasaraja učinili pre nekoliko godina. ‘Delije’ ne zaboravljaju vandalski čin pristalica tog kluba i ubistvo navijača Marka Ivkovića, zbog toga su posle dužeg vremena ponovo u hali ‘Aleksandar Nikolić’.

(VIDEO:YouTube/Hot Sport)

Navijači crveno-belih okupirali su dvoranu, veliki broj njih čeka ispred ulaza, a sve karte za ovaj meč su rasprodate, pa se očekuje ‘vrela’ atmosfera na večerašnjoj utakmici.

(VIDEO:YouTube/Hot Sport)

(Iz hale ‘Aleksandar Nikolić’ – Strahinja Nikolić)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter