0
Evropske lige

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

SOLARI BEZ DLAKE NA JEZIKU: Po preuzimanju Reala – moramo da odigramo sa mu*ima!

Objavljeno: 30.10.18 u 17:20

Privremeni trener Madriđana već je skrenuo pažnju javnosti na sebe prvim izjavama nakon smene Žulena Lopetegija.

Prvi zadatak će Santijago Solari imati već sutra protiv Melilje u Kupu kralja.

Solari je do sada bio trener rezervnog tima Real Madrida, a na ovu funkciju je prekomandovan dok klub ne pronađe pravu zamenu za Lopetegija. Pred svoj prvi meč, privremeni trener Reala rekao je:

– Plan za prvu utakmicu je da odemo tamo i odigramo s mu*ima. To je plan za sada. Prvi cilj je da pobedimo. Ekipa boluje, ali ima veliku želju odmah da preokrene tešku situaciju u kojoj su se momci našli. To je ekipa šampiona i ratnika, koja je osvojila toliko toga za ovaj klub. Situacija nije laka, ali vidim ogromnu želju da se to promeni, kazao je Solari, nakon čega je usledilo pitanje da li je on novi Zinedin Zidan:

– Ostavimo na miru Zizua, on je jedan od najvećih u istoriji Madrida. O njemu možete da kažete šta želite, ali njegovu veličinu ostavite na miru i ne upoređujte je, jer je neusporediva.

Solari nije želeo da detaljnije govori o tome da li je razgovarao sa Lopetegijem pri preuzimanju njegovog posla uz obrazloženje da je to privatna stvar, kao ni o tome da li ga je obavestio da on preuzima ekipu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter