0
Atletika

FOTO: AS Srbije

‘SERBIA MARATHON’: Dođite i podržite ‘Atletski izazov’

Objavljeno: 30.10.18 u 14:50

U prostorijama Štark Arene danas je održana Konferencija za medije, povodom prvih trka na 5km i 10km Serbia Marathon-a.

Beograd i Srbija će u nedelju 4. novembra biti centar atletike u regionu. Trčaće se na Novom Beogradu, po neverovatno ravnoj i brzoj stazi, na kojoj se planiraju razni muzički i drugi zabavni sadržaji. Ono što ovu trku odvaja od drugih, a to je da će njen cilj biti u ‘Beogradskoj areni’, gde će trkače dočekati više hiljada gledalaca.

U sklopu Serbia marathon, organizuje se besplatan program za decu. Prijavljivanje nije potrebno. Na cilju Serbia Maraton trke u Beogradskoj areni 04. novembra od 09:00 – 12:00 časova Atletski savez Srbije organizuje ‘Atletski izazov’.

Sa decom će se družiti Ivana Španović, a poligone će voditi profesionalni treneri atletike. Na kraju, decu koja prođu Izazov očekuju slatke nagrade. Deca od 7 do 11 godina dolaze u pratnji roditelja ili trenera, ulaze na Severni ulaz (iz Bul. Zorana Đinđića), silaze preko tribina na nulti nivo.

Ispred Atletskog saveza Srbije, obratio se predsednik, Veselin Jevrosimović:

– Dali smo sebi za obavezu, da ovim događajem promenimo sve negativnosti motivišući široku populaciju da trči, ubrza razvitak rekreativnog trčanja kao načina života, novim i drugačijim pristupom. Mi vidimo Serbia Marathon Series kao glavno oruđe u naporu za povećanje broja trkača kod nas – navodi se u saopštenju Atletskog saveza Srbije.

Prijave za Serbia Marathon otvorene su do 01.novembra na našem sajtu: www.serbiamarathon.com .

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter