0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

KAO SVOJEVREMENO DULE BOGDANU: Džerard prekinuo svog igrača – ja odgovaram umesto njega (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.18 u 22:56

Nekadašnji igrač Liverpula, a sadašnji trener Glazgov Rendžersa stao je u zaštitu igrača svog tima.

Iako nije uspešan u trenerskom poslu, kao što je bio za vreme dok je aktivno igrao, Stiven Džerard osteo je beskompromisan, te je pokazao da sa njim nema šale ni kada se nalazi u ovoj, novoj ulozi.

On je to demostrirao i danas na konferenciji za medije u Ajbroksu, kada je prekinuo, u sred govora svog igrača Džordana Rositera. Novinar je pokušao da natera ovog momka da objasni zešto je njegova ekipa poražena od Aberdina minimalnim rezultatom u Liga kupu, a to je učinio citirajuću reči upravo Džerarda.

– Kako tebi, Džordane, deluju reči trenera koji reče ‘ako se igrači koji su nam sad na raspolaganju ne poprave i donesu nam kvalitet u završnoj trećini terena, moj posao je da nađem one koji će taj zadatak odraditi?’ Kako to utiče na vas, na motivaciju?, upitao je novinar.

Momak koji je stigao iz Liverpula, kluba čija je legena upravo popularni Stivi Dži nije imao priliku da puno toga kaže.

– Pa, znate, u svakom klubu…, pokušao je Džordan da odgovori, ali se onda Džerard ukljčio i prekinuo ga:

– Ja ću da odgovorim na to pitanje. To je upozorenje! To je pitanje za mene, a ne ovog momka, koji je skoro dve godine bio povređen. U velikom klubu, očekuje se od asova da istrče na teren i urade nešto za nas. Ako to izostane, u bilo kojoj sredini, trener i uprava će potražiti bolje igrače ili one koji mogu da ispune naše zahteve, kazao je Džerard, a onda se nasmejao i namignuo novinaru.

Ovu situaciju sa konferencije za medije možete pogledati na 7:45 minutu ovog snimka:

(VIDEO: YouTube/Rangers Football Club (Official))

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter