5
Košarka

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan ne može da čeka – evo kada Trinkijeriju ističe rok za odluku!

Objavljeno: 30.10.18 u 20:59

Navijači Partizana čekaju na konačan izbor novog trenera, a prvi ‘pik’ Andrea Trinkijeri neće moći još mnogo da razmišlja.

Prošla su četiri dana od kada je Nenad Čanak podneo ostavku i Partizan bez prvog trenera tima. Sutra će u Turskoj protiv Turk Telekoma ekipu prinudno voditi Aleksandar Matović, ali vreme curi kada je u pitanju izbor novog šefa struke.

Rešenje koje bi se svima dopalo jeste Andrea Trinkijeri, ali Italijan je odmah istakao da mu je vrlo važan finansijski momenat.

O ponudi se malo toga zna, ali je mnoge zaintrigirala današnja objava menadžera poznatog stručnjaka, Aleksandra Raškovića.

Trinkijeri je juče bio u Beogradu, razgovarao sa predsednikom crno-belih Ostojom Mijailovićem i otišao sa ponudom i rokom koji, kako saznaje HotSport, ističe sutra ujutru.

Dakle, najkasnije do podneva bi trebalo da se zna hoće li bivši trener Kantua, Uniksa, Brose Basketsa, pa i selektor grčke reprezentacije, preuzeti Partizan.

U suprotnom, svoju priliku čeka Aleksandar Kesar, koji je danas izjavio da bez obzira na ponude iz Kine, svoj Partizan ne bi odbio.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter