0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

DOBAR START: Bivši selektor Srbije trener kola u Saudijskoj Arabiji

Objavljeno: 30.10.18 u 10:22

Na debiju Slavoljub Muslin došao do boda protiv lidera Al Nasera, koji je imao šest pobeda u nizu od starta šampionata.

Veliki bod osvojila je Al Fajha na debiju pod komandom Slavoljuba Muslina, koji je uspeo da zaustavi lidera Al Nasera posle šest uzastopnih pobeda. Gigant iz Rijada naleteo je na „minu“ u gostima (1:1), a još veći plus za ekipu i bivšeg selektora Srbije je da su uspeli da izjednače u 58. minutu preko Morena.

Rezultatski su ostvarili uspeh i sjajni stručnjak je proglašen za trenera kola u šampionatu Saudijske Arabije već posle prve utakmice.

Jasno je da dolazak Muslina sa saradnicima Perovićem, Bajčetićem i Isailovićem treba da donese dobar učinak ekipe, a prevashodan cilj je da se izbori opstanak, posle lošeg starta sezone sa prethodnikom iz Argentine.

Borba za bodove se nastavlja već u četvrtak kada Al Fajha gostuje kod Al Fetiha i svakako da je Slavoljub Muslin veliki adut da se pokuša na strani upisivanje tri boda. Pored nekoliko internacionalaca u ekipi je i Džon Ruiz. Kostarikanac je prosle zime posle šest meseci u Crvenoj zvezdi karijeru nastavio na Dalekom istoku i u ovom meču je bio na klupi za rezerne igrače.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter