0
Auto Moto

FOTO: YouTube

SEBASTIJAN FETEL: Užas! Uložili smo mnogo napora…

Objavljeno: 29.10.18 u 11:00

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel rekao je večeras da njegova ekipa nije bila dovoljno dobra da parira Mercedesu, nakon što je Luis Hamilton osvojio petu šampionsku titulu u Formuli 1.

– Ovo je apsolutno užasan trenutak, uložili smo mnogo napora. Pazio sam na matemarici i znam brojke. Tri puta u životu sam doživeo razočaranje, kada sam shvatio da neću osvojiti šampionsku titulu i to naravno nisu srećni dani. Setiš se rada koji su uložio od prošle godine do sada, rekao je Fetel.

Hamilton je večeras osvojio petu titulu šampona, pošto je zauzeo četvrto mesto u trci za Veliku nagradu Meksika. Britancu je za odbranu titule bilo potrebno da bude medju prvih sedam.

Fetel je zauzeo drugo mesto, iza vozača Red Bula Maksa Verstapena.

– Imali smo šanse, neke smo iskoristili, neke nismo. Na kraju, nismo bili dovoljno dobri, dodao je četvorostruki šampion Fetel, koji je čestitao velikom rivalu na izvanrednom dostignuću.

Ferari se bori sa Mercedesom za titulu u konkurenciji konstruktora. Mercedes ima 585, a Ferari 530 bodova.

– Čestitamo Luisu Hamiltonu na osvajanju šampionske titule u konkurenciji vozača. Medjutim, borba za titulu konstruktora i dalje traje i odlučni smo da se borimo do kraja. Nikada ne odustaj, navodi se na Tviter nalogu Ferarija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter