0
Američki fudbal

FOTO_ Youtube/screenshot

DOČEKALI SMO! OGLASIO SE DŽORDAN, JAVIO SE I LEBRON: Ko je GOAT? Saznaćemo u ponedeljak! (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.18 u 20:22

Od kad je Lebron Džejms ušao u NBA ligu navijači širom sveta porede ga sa Majklom Džordanom. Debata ko je takozvani „GOAT“ (Greatest Of All Time) – ili na srpskom, najbolji svih vremena, traje i trajaće, ali…

Leteći Majk“ je glavni akter jednog videa na kom objašnjava – ko je GOAT?

– Mnogo je priče u poslednje vreme na ovu temu, ko je najbolji svih vremena… Ko ima najviše titula, najviše sirovog talenta, najviše „klač“ trenutaka? Razumem, nije lak odgovor. Čak je i broj dresova isti. Najbolji način da odgovorimo na to pitanje je direktan duel, rekao je Džordan.

Iako tokom čitavog videa zvuči kao da je u pitanju poziv Lebronu Džejmsu na direktan duel, kako bi jednom za svagda ova dva košarkaša razrešila ovu dilemu (i Džejms je nosio broj 23, poput Džordana), sam kraj snimka nam otkriva da je povod ipak nešto drugačiji.

Naime, u narednoj noći između nedelje i ponedeljka, sa početkom od 2:20 sastaju se Grin Bej Pekersi i Nju Ingland Pejtriotsi u okviru 10. nedelje NFL šampionata, a ove dve ekipe predvode podjednako velike legende kada je američki sport u pitaju – Tom Brejdi ekipu iz Bostona, dok kao kvoterbek igru Grin Beja organizuje Aron Rodžers.

Spektakl, bez dileme, a na sve to se nadovezao i Lebron:

– SPREMAN SAM!!! Oh, moja greška, mislio sam da si možda… Um, nema veze. Vraćam se svom uobičajenom rasporedu, napisao je „kralj“, i tako samo doprineo ovoj sjajnoj reklami za jednu od utakmica godine kada je u pitanju američki fudbal.

 

Ko je po vama GOAT?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter