1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STOJKOVIĆ (NE)VERUJE U BORBU ZA TITULU: Moramo obavezno da osvojimo Kup, ‘Grobari’ su nam zamerili…

Objavljeno: 28.10.18 u 12:34

Posle remija poritv Napretka Vladimir Stojković je jedini prišao južnoj tribini kako bi pozdravio ‘Grobare’ i izvinio se.

Čuvar mreže Partizana je posle utakmice istakao da ekipa mora da se trgne i pokuša da smanji zaostatak za Crvenom zvezdom, ali i da se skocentriše na Kup Srbije.

– Od ove situacije ne možemo da pobegnemo. Moramo da se borimo priđemo rivalu što je više moguće do podele bodova i plej-ofa. Da se borimo do kraja. I pod obavezno da se uzme Kup – rekao je Stojković, a preneo ‘MocartSport’.

Vladimir Stojković problem vidi u malom fondu igrača, te povredama prvotimaca.

– Nemamo preterani fond igrača. Dosta ih je povređeno. Momci su malo i umorni. Igraju u ritmu sreda-subota, tu su i reprezentativni mečevi, veliki broj je utakmica na programu. Nažalost, to je ono što imamo u ovom trenutku, s tim moramo da se borimo do kraja.

Vladimir Stojković je objasnio i šta su im ‘Grobari’ zamerili, zbog čega je otišao do ‘juga’.

– Zamerili su nam što su se neki igrači, sigurno nesvesno, povukli u svlačionicu i nisu ostali na terenu. Inače, vodimo računa da posle svake utakmice pozdravimo navijače. Ovog puta se desio naš propust, izvinjavamo se zbog toga – zaključio je Stojković.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter