0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Napredak (Krusevac) Beograd, 27.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NIKOLIĆ OPET O ‘VREĐALICAMA’: Nisam mislio na verne navijače, nego na one koji nam vređaju majke i sestre – nema veze što smo ‘balvani’

Objavljeno: 28.10.18 u 16:05

Partizan ponovo nije uspeo da ostvari pobedu u domaćem prvenstvu, što je opet naišlo na negodovanje kod navijača.

A reakciju na uvrede koje su dopirale sa tribina stadiona u Humskoj imao je i fudbaler Partizana, Nemanja Nikolić.

Napadač je posle meča poručio da u ovom momentu njegovim saigračima i njemu treba podrška sa tribina, a da su oni koji vređaju igrače, kako ih je nazvao – ‘vređalice’, nepoželjni. Nikolić je obrazložio tu izjavu za klupski sajt i otkrio na koga je mislio kada je pričao nakon meča, a radi se o onim navijačima koji fudbalerima vređaju porodice.

– Naravno da ne mislim na verne navijače Partizana, već na Zapadu postoji grupa od 20-30 ljudi koja nam konstantno vređa porodice. To što smo mi ‘balvani’, ‘drvo’, ‘majmuni’… to i možemo da svarimo, ali kada vam vređaju članove porodice, majku i sestru i poređaju sve ‘živo i mrtvo’, to ubija u pojam tokom igre. Na praznom prostoru se sve čuje. Niko od nas nije to zaslužio. Poštujemo svakoga ko kupi kartu i naravno da očekuju od Partizana pobede, a sva kritika na račun igre može da se iznese bez vređanja članova porodice, izjavio je Nikolić.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HotSport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter