1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ LJUT NA ‘GROBARE’: ‘Vređalice’ ne puštajte na stadion!

Objavljeno: 28.10.18 u 11:26

Posle novog kiksa i remija sa Napretkom fudbaleri Partizana morali su da slušaju razne uvrede na svoj račun, a Vladimir Stojković se izvinjavao ‘Grobarima’ na ‘jugu’.

Uvrede pojedinih navijača pogodile su i jedinog strelca za Partizan Nemanju Nikolića, on je istakao da oni koji ne veruju u ovaj tim ne bi trebalo ni da dolaze na stadion.

– Pod velikim pritiskom smo. Naravno samo igranje u Partizanu nosi pritisak, još kad kasnite… Mislim da većina navijača dolazi da se naslađuje ovim lošim rezultatima. Nema potreba da dolaze ti koji ne veruju u Partizan, već samo oni koji nas podržavaju. Ove navijače koje je zovem vređalice, ne bi trebalo puštati na stadion – istakao je napadač Partizana posle utakmice.

FOTO: STARSPORT

Dan za fudbalerima Partizana je bio katastrofalan, to je potvrdio i sam strelac vodećeg gola za crno-bele.

– Kad pogledate na tabelu, onda ovaj remi izgleda kao poraz. Katastrofalan dan za nas! Kasnimo za večitim rivalom, sad smo se i dodatno udaljili. Rani gol je otvorio utakmicu posle sjajne akcije, ali ostaje žal što nismo postigli još koji. Ja sam imao jednu jako dobru situaciju, ali nisa pogodio levom. I onda kako biva u fudbalu, ako ne date primicete gol iz jedne jedine šanse koju je protivnik stvorio. To je tako. Moramo da podignemo glave – rekao je Nikolić.

Ako pitate napadača Partizana sudije u derbiju su jedini krivci za ovo posrtanje vicešampiona države.

– I dan danas smo uvereni da smo u derbiju ostali bez tri boda zbog jedne sudijske greške… Posle toga je krenuo negativni niz, nadam se da će se zaustaviti. Daleko od toga da iko u Partizanu misli da je trka završena. Za one koji odustaju nema mesta u ovom sportu – zaključio je Nikolić.

0
0

1 Komentara

  1. Da te ne vredjam Nikolicu…..reci cu COVECE pa dal si ti normalan….igras. re u partizanu a ne vise u spartaku….moras da pokazes klasu….a ne da u ovoliko kola izgubite bodova kao pre deset godina tri…cetiri generacije zajedno….a nije jos ni pola prvenstva…..pa vi sansu ne mozete da stvorite…..sram te bilo…igraj bre fudbal pa zasluzi ovacije

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter