2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEĆE BITI LAKO: Oslabljena Zvezda juri tri boda u Šapcu (SASTAV)

Objavljeno: 28.10.18 u 10:18

U konkurenciju nisu Ričmond Boaći, Branko Jovičić i verovatno Džonatan Kafu, a neizvestan je nastup Marka Marina, Milana Rodića i Vujadina Savića.

Prošle sezone Crvena zvezda je zaustavljena u Kupu Srbije od Mačve, pa je usledio revanš u prvenstvu i danas od 16.30 časova šampion ima jasan plan da upiše nova tri boda i dodatno se udalji na tabeli od pratioca Radničkog iz Niša i Partizana. Trener Vladan Milojević je navikao na brojne personalne probleme i posle megdana sa Liverpulom na „Enfildu“ povređeni su Ričmond Boaći i Branko Jovičić. Kako saznaje HotSport, pored završenog oporavka verovatno neće igrati Marko Marin i Milan Rodić, a možda ekipu sa trakom na ruci posle više od tri nedelje bude predvodio Vujadin Savić.

Rotacije su uobičajene za Crvenu zvezdu od kada je na klupi Vladan Milojević, te se oko toga ne pravi problem. Očekuje se da od starta na sredini terena bude Dušan Jovančić, a u napadu povratak Nikole Stojiljkovića. Neke igrače još valja odmoriti, jer već u sredu Crvena zvezda na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekuje Bačku.

Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Degenek, Babić, Gobeljić – Jovančić, Krstičić, Srnić, Ben, Ebisilio – Stojiljković (Pavkov).

0
0

2 Komentara

  1. Umesto da se brzo prešaltuje i zauzme novi kurs, u Zvezdi tuguju za igračima-gubitnicima koji su svakom živom pokazali svoju vrednost, u LŠ! Da je Zvezda ozbiljan klub i da ima ozbiljnog trenera, nova mesta na tribinama bi grejali Stojković, Savić, Krstičić, Čaušić, Srnić, kao i svi bezvredni „kapitalci“ Ben, Boaći, Ebesilio i Kafu! Ali, ovi diletanti iz Zvezde i dalje veruju u bajke koje su sami izmislili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter