0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Partizan se vraća u beogradsku Arenu, Evroliga i početak rundi fudbalskih liga

Objavljeno: 26.10.18 u 08:50

Ovog petka na sportskim TV kanalima gledaćemo miks košarke i fudbala.

Verovatno najinteresantniji meč dana biće susret Partizana i Zadra u okviru petog kola ABA j.t.d. lige i to u beogradskoj ‘Štark’ areni. Taj meč prenosiće prvi kanal TV ArenaSport sa početkom u 21 sat.

Kada je reč o košarci, dosta će je biti na programu SportKluba, i to u najjačem evropskom takmičenju, Evroligi. Na prvom kanalu biće dva duela – od 19:15h Darušafaka će dočekati Barselonu, a od 21:30h Gran Kanarija će igrati protiv CSKA iz Moskve.

I fudbal će biti u današnjoj ponudi. Na trećem kanalu SportKluba čeka nas vrlo derbi engleskog Čempionšipa između Kvins Park Rendžersa i Aston Vile, sa početkom u 20:45h.

Na Eurosportu ćemo pratiti duel u Bundesligi između Frajburga i Borusije Menhengladbah od 20:30h, a na TV ArenaSport duele belgijskog i francuskog šampionata.

Na drugom programu od 20:30h će igrati Gent i Šarlroa, dok će na trećem od 20:45h početi duel Lige 1 između Nima i Sent Etjena.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter