0
Košarka

JOKIĆ: Šak, ne bi mogao da me čuvaš! O’NIL: Pogledaj šta bih ti uradio! (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.18 u 10:08

‘Divac je bio užasan’, poručuje njegov legendarni rival, Šakil O’Nil.

Šou na američki način u režiji srpskog košarkaša Nikole Jokića i čuvenog centra Los Anđeles Lejkersa, Majami Hita i ostalih klubova, Šakila O’Nila.

Njih dvojica su ušli u ‘sukob’ nakon što je Jokić obavešten da je Čarls Barkli njegov veliki fan. Naravno, morala je da padne neka prozivka na račun Barklijevog večitog ‘protivnika’, Šakila O’Nila.

– Ne, ne možeš da me čuvaš – obratio se Jokić u Šeku u kameru.

– Čekaj. Šalim se. Bio sam u Nju Orleansu, izlazio sam iz autobusa pred utakmicu rukija i softmora na ol staru. Šek je bio ispred mene. Kao planina. Taj čovek je toliko velik. Kad sam ga video izbliza, pa onda opet gledao klipove. Bio je toliko dominantan. Verovatno najdominantiji čovek koji je igrao košarku. Zver. Ali mene ipak ne bi mogao da čuva – ipak je provokativno završio Jokić.

Naravno da se nije dugo čekalo na odgovor O’Nila, koji je na delu pokazao kako bi igrao ‘na postu’ protiv Jokića

– Daj da ti pokažem. Stani na post. On ima duge ruke zar ne? Onda bih ga udario, pa opet… Onda bih došao ovde kako bih dobio višak prostora i onda bih išao na horog. Ili bih se okrenuo oko njega – poručio je O’Nil i napravio, verovatno nameran lapsus da je Jokić iz Ukrajine.

– Odakle god da je, pojeo bih tu piletinu.

A kada je upitan da li je bolji od Divca, pala je nova ‘packa’, ali ovog puta za generalnog menadžera Sakramento Kingsa

– Ne! Vlade je bio užasan – rekao je O’Nil, iako svi znamo kako se nervirao protiv srpskog asa.

(Izvor: youtube / DaHoopSpot Productions)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter