0
Evropske lige

PRIMERA: Verde golom u sudijskoj nadoknadi srušio snove domaćinima o prvom mestu

Objavljeno: 26.10.18 u 22:59

Utakmica između Valjadolida i Espanjola otvorila je deseto kolo španske Primere.

U ovom duelu nije bilo pobednika, a da je slavila, barem do odigravanja ostalih mečeva ekipa Espanjola bi bila prva na tabeli.

Nakon samo šest minuta igre, Toni je sa ivice šesnaesterca uputio udarac, ali je on otišao tik iznad prečke gola Espanjola. Nakon ove prilike posle tri minuta igre domaći tim imao je još jednu veliku šansu, ali iz voleja nije precizan bio Leonardo Suarez. U 19. minutu igre Mario Hermoso iz slobodnog udarca zamalo je bio neprecizan, ali je zato već u sledećem napadu Borha Iglesijas je na asistenciju Melinda sa ivice šesnaesterca sjajno šutirao i pogodio rašlje gola koji brani Masip i time doveo svoju ekipu u vođstvo. Krajem prvog dela Ernan Perez pokušao je da udvostruči prednost, ali je Žordi Masip pokazao da ima odlične reflekse.

Veliku šansu da stignu do izjednačenja domaći igrači nisu iskoristili u 62. minutu igre, kada je Ruben Alkaraz primio loptu u protivničkom kaznenom prostoru, ali je šutirao iznad prečke. Do kraja meča nije bilo većih uzbuđenja i činilo se da će rezultat ostati nepromenjen. Međutim u prvom minutu sudijske nadoknade sjajno izvedenim slobodnim udarcem italijanski napadač Danijele Verde postiže pogodak i donosi bod svojoj ekipi, a golman Lopez samo je nepomično ispratio njegov udarac.

Primera, 10. kolo

Petak

Valjadolid – Espanjol 1:1 (0:1)
(Verde 90+1 – Iglesijas 20)

Subota

13.00 Đirona – Rajo Valjekano
16.15 Atletik Bilao – Valensija
18.30 Selta – Eibar
18.30 Levante – Leganes
20.45 Atletiko Madrid – Real Sosijedad

Nedelja

12.00 Hetafe – Betis
16.15 Barselona – Real Madrid
18.30 Alaves – Viljareal
20.45 Sevilja – Ueska

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter