0
Domaći fudbal

PORUKA IZ VOJVODINE: Utakmica protiv Dinama jako važna za nas (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.18 u 12:46

Pomoćni trener Vojvodine Radovan Krivokapić izjavio je da je predstojeća utakmica protiv Dinama iz Vranja jako bitna za crveno-bele, koji žele da uđu u seriju dobrih rezultata.

U 13. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju ekipu Dinama iz Vranja na ‘Karađorđu’. Posle pobede nad Sinđelićem i plasmana u četvrtfinale Kupa Srbije, crveno-beli žele da novom pobedom poprave svoj plasman i u prvenstvu i ujedno uđu u seriju dobrih rezultata, kakve navijači od Voše sa pravom očekuju.

To potvrđuju i reči pomoćnog trenera ‘stare dame’ Radovana Krivokapića, koji ipak naglašava da Vojvodini neće biti lako da savlada novajliju u Superligi.

– Utakmice idu brzo jedna za drugom, na svakih nekoliko dana je sledeća i već se zaboravlja ona prošla. Meč protiv Sinđelića smo već arhivirali i odmah posle te utakmice smo se okrenuli susretu sa ekipom Dinama iz Vranja, koji je, po mom mišljenju, izuzetno bitan i važan za nas. Dinamo igra slično kao Sinđelić, biće i sličan ambijent, a teren je i dalje u istom stanju. Očekujem defanzivnu igru od strane rivala i zato je važno da taj meč shvatimo maksimalno ozbiljno, odnosno da u utakmicu uđemo na pravi način već od prvog minuta, kao što je to bilo protiv Sinđelića. Poučen više igračkim nego trenerskim iskustvom, znam da su ovakve utakmice izuzetno teške, možda i najteže, jer svi pričaju kako su to unapred osvojeni bodovi. Dinamo je poslednji na tabeli, ali to može da zavara i grdno se vara svako ko misli da će pobeda doći sama od sebe, jer za to će biti potrebna velika angažovanost i maksimalan trud – kaže Krivokapić.

Bivši kapiten i sadašnji pomoćni trener crveno-belih apelovao je na navijače da pruže podršku timu od prvog do poslednjeg minuta, bez obzira na to kako se bude odvijao rezultat.

– Zamolio bih sve koji će sutra doći na stadion da pomognu ekipi da dođe do preko potrebna tri boda, iako će im biti potrebno jako veliko strpljenje. Utakmica može da se reši i u prvom i u poslednjem minutu i zato bih zamolio sve koji dođu na stadion da do kraja podrže igrače koji budu istrčali na teren, kako bismo uspeli da uđemo u neku novu seriju, započetu na prošlom meču. Svi igrači koji su igrali protiv Sinđelića su iskoristili svoju šansu, dok su neki od nosioca igre odmarali, tako da sada svi konkurišu za tim, sa izuzetkom povređenog Mirkova, koji ne trenira u poslednjih nedelju dana – rekao je Krivokapić.

Utakmica između Vojvodine i Dinama igra se sutra od 16 časova na ‘Karađorđu’, a ulaznice za ovaj meč prodavaće se po ceni od 300 (zapad) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad prodavaće se na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za sever prodavati u šopu navijačke grupe Firma na severnoj tribini. Blagajna će biti otvorena na dan meča, najkasnije sat vremena pre početka utakmice.

Zbog radova na izgradnji tržnog centra ‘Promenada’, istočna tribina biće zatvorena za ovu utakmicu, a svi vlasnici sezonskih ulaznica za istok će sa tom kartom moći nesmetano da uđu na zapadnu ili severnu tribinu.

(Izvor: youtube / Fk Vojvodina)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter