0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Jaka kvota na Menhengladbah i tri ‘sigurice’

Objavljeno: 26.10.18 u 11:12

Sledi povratak na evropske lige i zagrevanje za vikend i niz veoma interesantnih mečeva na terenima širom Evrope, a odlučili smo se da više rizikujemo u narednom periodu sa ‘jakim kvotama’.

FRAJBURG – BORUSIJA MENHENGLADBAH 2 (2.20)

Ređali su gosti pobede i uspeli da dođu do plasmana u prvom delu tabele, tako da u dobrom raspoloženju čekaju novi zadatak i pokušaće ponovo da upišu tri boda.

VALJADOLID – ESPANJOL 1X (1.60)

Druga ekipa iz Barselone ostvarila je jedan od najboljih startova poslednjih sezona i nalaze se u naletu, a domaćin ima samo jedan zadatak da bar osvoji i bod kao uvertiru za nastavak šampionata.

LIFERING – FAC BEČ 1 (1.60)

Filijala Salcburga služi za razvoj talentovanih igrača koji se posle kaljenja vraćaju u bazu, a ova ekipa uglavnom igra dobro, ostvaruje uspehe na domaćem terenu i pripada im uloga favorita.

PANATINAIKOS – ŽALGIRIS 1 (1.50)

U Atini su ‘zeleni’ uglavnom favoriti mada su Litvanci znali da ih iznenade i domaći sastav je svakako oprezan, ali imaju dosta aduta da upišu uspeh.

Ukupna kvota na tiketu je 8.44.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter