10
Evrokupovi

FOTO: Twitter

‘VELIKI SI’: Snežana Filipović stala uz svog supruga i usput ‘potkačila’ upravu Zvezde (FOTO)

Objavljeno: 25.10.18 u 13:13

Milan Borjan je sinoć bio najbolji pojedinac u redovima Crvene zvezde, a na to je podsetila i njegova supruga Snežana Filipović.

Nakon četiri primljena gola Zvezde i najmanje još toliko spašenih pogodaka Liverpula od strane Milana Borjana, njegova supruga nije propustila priliku da ga pohvali i usput prozove upravu kluba, jer je među najmanje plaćenim igračima crveno-belih.

–  Možda nikada nećeš biti ni četvrti zamenik kapitena, možda ćeš i dalje biti među najmanje plaćenim igračima Crvene zvezde, ali to nije bitno, važno je da si svaki put ostavio srce i dušu na terenu. Veliki si – napisala je Snežana Filipović uz fotogaleriju slika sa jučerašnjeg meča na ‘Enfildu’.

FOTO: Instagram ( snezanafi)

Sam Borjan je sinoć izjavio da mu nije lako što je primio deset golova u dva meča Lige šampiona, ali da nije lako braniti se od najboljih napadača današnjice.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

10 Komentara

  1. Partizan puca zbog žena. Svi ratovi u svetu su počeli zbog žena. Demokratija po meri čoveka je propala zbog žena. Božja kazna je stigla na zemlju zbog žena. Kocke, pijančenja, i sve pošasti na zemlji su počele zbog žena. Žene nikada zadovoljne. Nikada ne računaju da je neko drugi mogao biti na mestu tog golmana, političara, menadžera,….
    Kada bude na zemlji pamet žena drugačiji zemlja će postati raj.

    0
    0
    Odgovori
  2. Verujem supruzi Borjana, koji je zaista odličan golman! Ali, tako prolaze naši ljudi kod ovih afro-fanatika, koji ne štede špare kada su u pitanju „kapitalci“ Boaći, Ben, Ebesilio i Kafu! Kako su igrali ovi panjevi za fudbal, videli smo protiv Napolija, Partizana, PSŽ i sinoć protiv Liverpula! Šta je uopšte svrha postojanja ovih panjeva za fudbal u Zvezdi?!

    0
    0
    Odgovori
  3. idi bajo iz zvezde…savic babic i degenek da se stide sto je toliko lopti doslo do tebe…ti si i golman i odbrana,da te nema odavno bi zavrsili mi evropsku karijeru

    0
    0
    Odgovori
  4. milan je divan golman koji maximum uvek daje od sebe ostavite hga na miru sretno milane u daljem toku odbrana u mojoj zvezdi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter