5
Evrokupovi

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

MILOŠ DEGENEK: Ono nisu penali, Stojkovićev im u Premijer ligi nikada ne bi sudili

Objavljeno: 25.10.18 u 00:14

Štoper Crvene zvezde je nakon utakmice na ‘Enfildu’ bio mišljenja da je sudija Sibert prelako pokazao na belu tačku dvaput.

Međutim, Miloš Degenek je svestan da je Liverpul odigrao bolje i zasluženo slavio.

– Nemamo mi tremu da igramo protiv Liverpula, razlika je u tome što oni svake nedelje igraju utakmice kao što je bila ova i u sličnom ambijentu. Videćemo nakon analize kako dalje, nama je svaka evropska utakmica velika škola i svaka je bitna kako god da se završi.

U oba navrata se štoper reprezentacije Australije nalazio blizu centra dešavanja, i kada je Stojković oborio Manea, a i kada je Ben igrao rukom.

– Moje mišljenje da nisu bili penali. Drugi je možda opravdano svirao, ali nije bilo namere kod Bena. Videlo se da je išao glavom, a da ga je lopta pogodila u ruku. Onaj Stojkovićev u Premijer ligi nikada ne bi bio sviran. Stojim pri tome da penala bilo nije i da nešto tako nama nikada ne bi svirali. Ali to je fudbal i ne biramo ko će i šta da sudi.

0
0

5 Komentara

  1. Kopleksasi da je regularna Tole Super Liga vi bi se borili za opstanak. Ovako iako ste sve namestili borite se za Intertoto Kup. Neko u Gornjoj Varosi neko u Liverpulu svako u skladu sa svojim mogucnostima, zelim vam ugodno gledanje Ponosa Srbije i svakog Srbina narednih 200 godina u evro takmicenjima.
    Kmeeee Kmeeee Tole pomozi za Intertoto. Ukinuli vam PIN od bankomata pa se raspadate u svim segmentima bando Hrvatska muslimanske veroispovesti

    0
    0
    Odgovori
  2. Zato bi zvezdi u JSL svirali:)… bili penali ili ne, svirano je,zavrseno je…ne treba kukati…dobro ste prosli…cini mi se da je liverpul usao u mec nekako opusten, kao da su vec pobijedili 5-0… sve su nesto pokusavali atraktivno,petama… tako da mislim da je zvezda dobro prosla,da su ovi igrali ozbiljnije, primili bi jos par komada…

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma ne, ono su kontra fauli. Mane poturio grkljan pod Stojkovicev lakat. Cuti bre, nije svirao jos jedan cisti penal nad Maneom, ne brukaj se bruko. Nisu vam ovo Mrakiceve sudije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter