7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSTOJI ŠANSA: Partizan pronašao novog defanzivca – doskorašnjeg reprezentativca Srbije!

Objavljeno: 25.10.18 u 14:10

Potez koji potvrđuje da se u Humskoj uveliko pripremaju za zimski prelazni rok.

Kada se pogleda ceo tim Partizana, po pozicijama je jasno da najviše ‘škripi’ na levom boku, iako je to mesto u ekipi za koju konkuriše najveći broj igrača.

Nemanja G. Miletić i Slobodan Urošević nisu uneli potrebnu sigurnost, a mladi i perspektivni Zlatan Šehović je, posle odličnog starta sezone, doživeo niz povreda i nije se vratio u startnu postavu.

Zato sportski direktor Ivica Iliev razmišlja da pojača taj deo tima Bate Mirkovića i zajedničko rešenje su pronašli u vidu doskorašnjeg reprezentativca Srbije, Ivana Obradovića.

Dete Partizana je obeležilo period od 2006. do 2009. godine u Humskoj, bio i kapiten ‘parnog valjka’ dok se nije otisnuo u inostranstvo, a kasnije igrao u Saragosi, Mehelenu i Anderlehtu.

FOTO: FSS.RS

Tu je stekao i status reprezentativca, odigrao 27 utakmica u nacionalnom timu, dao jedan gol (onaj važan Austriji u Beču), ali sada je u nemilosti belgijskog giganta.

Nakon niza povreda koje su ga zadesile, na njega više ne računaju u Briselu, a ugovor mu traje do juna sledeće godine.

Ukoliko se Obradović dogovori sa Partizanom oko finansijskih uslova, vratiće se u Humsku, ali kako saznaje HotSport, prepreke bi mogle da budu ponude od holandskog Herenvena i belgijskog Ostendea.

Šansa postoji, ali više strana drži ‘konce’ i rasplet je za sada neizvestan.

FOTO: STARSPORT

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

7 Komentara

  1. Ko se i malo razume u fudbal odmah vidi da Jankovic,Pantic i ivanovic nemaju potreban kvalitet da konstruisu igru jer su fizicki slabi i svaki duel zavrsavaju na zemlji.Treba nam pravi plejmejker kao sto je bio Moreira.Borrben,cvrst i znalac a ne kao ovi padavicari.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dovedite vi dva igraca ali tipa everton luiza i leonarda, pa ce sve biti drugacije i da, ispratite ilieva jer nije za to radno mesto neka konkurise za domara u klubu za vece od toga i nije, dajte otreznite se i raspametite se vise, kakav ste tim Bati ostavili dobro i uspeva covek, pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  3. Чисто за управу да напишем да сам ИРОНИЧАН кад сам написао да се добеду 2 задња везна и голман. Пошто очигледно трипују да нам је одбрана троп а напад и везни ред сјајан

    0
    0
    Odgovori
  4. Молим вас да купимо и 2 задња везна играча. Шкрипи нам у одбрани. А напад и везни ред је ок пошто дајемо сваку утакмицу по 2-3 гола минимум и имамо најбољу гол разлику… можда и голмана да купимо. Никако немојте да се отворите за офанзивног везисту или голгетера. Да не бацамо паре бзв. Титула нам је у џепу. Само треба да сачувамо предност на табели и да не примамо голове… сјајно.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne mislim da je Obrad dugorocno resenje za levog beka . Imamo supertalentovanog decka u liku Sehovica a Urosevic je momak koji ima kvalitet da nosi teret odgovornosti. Mi imamo vaznije prioritete a to su pre svega centarhalski par,treba videti tu sta i kako, te centrala koja proizvodi,kreira sanse za Rikarda. Vidim da se prica o ev. odlasku Rikarda, to bi bilo samoubistvo.Imamo mnogo problema koji su izbili u toku ovih nekoliko meseci u prvi plan i bice gusto na zimu da sve to dobro zavrsimo u smislu da to popravimo maksimalno kvalitetno. Valjda bi pravilo moralo da bude-za odlazece uvek kao MUST ,dakle mora se dovesti bolji igrac . To bi bio znak pozitivnog pravca u razvoju tima.

    0
    0
    Odgovori
  6. DOKLE CE UPRAVA DA
    ZAMAJAVA NAVIJACE. IZGUBILI TITULU PA PISI
    NESTO. JAKA VEST. PA MI
    JADNO IGRAMO ODNOSNO
    NISTA NE IGRAMO. SRAMOTA. BATO ILIEV
    VAZURO DOSTA JE. AKO IMATE OBRAZA JOS DANAS BI SE SKLONILI. PROFITERI. PRODACETE JANKOVICA
    RIKARDA NOVAC U DZEP
    I TUTANJ. PROFITERI.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter