4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ŠOU PROGRAM: Skandalozni ‘Dejli mejl’, pogodite prezime bar jednog fudbalera Zvezde!? (FOTO)

Objavljeno: 24.10.18 u 11:31

Fudbaleri Crvene zvezde u okviru 3. kola ‘C’ grupe Lige šampiona igraju protiv Liverpula, a britanski mediji se utrkuju da nas nasmeju.

Od izveštača iz Liverpula – Nikola Martać/Strahinja Nikolić

‘Independet’ smo kritikovali zbog toga što je u startnih 11 uvrstio Milana Rodića i Marka Marina koji su ostali u Beogradu. Ali, ‘Dejli mejl’ je skandalozniji. Naime, prestižna ‘ostrvska’ novina promašila je sva srpska prezimena, te to izgleda veoma smešno.

Pogođeni su Borjan, Degenek, Ebisilio, Ben i Boaći. Stojković je Stojkovia, Babia, Gobeljić je Gobelja, Krsteia i najsmešnije je Čaušić kog su napisali Eausia. Sjajno, zar ne…

FOTO: Dally Mail
0
0

4 Komentara

  1. To se dešava kada prebace srpski font u program koji ne podržava srpsko pismo (ć, č, đ, š… i ostalo) Samo su uradili copy paste i mislili da je gotovo. A u principu ih nije ni briga jer znaju da ljudima koji čitaju njihove novine ta imena uopšte nisu bitna i ništa im ne znači da li piše Čaušić ili Eausia.

    0
    0
    Odgovori
  2. To se dobija kad prevodiš automatski ćirilicu u latinicu, a ne znaš kako se to radi. U svojoj egocentričnosti, ne znaju da postoji Unikod.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter