0
Evrokupovi

FOTO: twitter.com/premierleague

LŠ: Totenhem preokrenuo u Holandiji, ali je ostao bez pobede, Anrijev prvi bod u ‘eliti’ (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.18 u 20:47

U prva dva meča današnjeg programa u Ligi šampiona, Totenhem je remizirao u Ajndhovenu protiv PSV-a sa 2:2 (1:1), a Klub Briž i Monako su takođe podelili bodove rezultatom 1:1 (1:1).

Veoma interesantan meč gledali smo na ‘Filips areni’ u Ajndhovenu gde su se sastale dve ekipe bez ijednog boda i ovo im je bio poslednji voz za beg sa dna tabele.

I domaćin je bio taj koji je zadao prvi udarac. U 30. minutu meksički reprezentativac Lozano je savladao Ljorisa za veliku radost domaćih navijača.

Ipak, to je trajalo svega devet minuta, jer su Englezi izjednačili preko Lukasa i to nakon asistencije Tripijea. Preokret je kompletirao Hari Kejn posle pet minuta igre u nastavku i činilo se da će ‘pevci’ ostvariti trijumf na ovom gostovanju.

Međutim, u 83. minutu je Ugo Loris dobio crveni karton i to je promenilo stanje na terenu u završnici meča. PSV je krenuo u totalnu ofanzivu i nakon pet minuta već je stigla nagrada.

Rozario je zatresao mrežu rezervnog golmana Vorda i postavio konačnih – možda i najpravednijih – 2:2.

U drugom meču u Belgiji, Monako je bio silno oslabljen, na golu stajao tek četvrti golman, čak u 10. minutu ostao i bez Stevana Jovetića, koji je obnovio svoju povredu, ali su ‘kneževi’ prvi poveli u 32. minutu.

Međutim, posle samo sedam minuta domaćin je uzvratio i preko Veslija izjednačio na 1:1.

Briž je imao mnogo više od igre u drugih 45 minuta, imao čak 11 šuteva ka golu tima Tijerija Anrija, ali je Francuz ipak uspeo da dođe do prvog boda u elitnom takmičenju.

Liga šampiona, 3. kolo:

Grupa A

21.00 Borusija Dortmund – Atletiko Madrid

Klub Briž – Monako 1:1 (1:1)
(Vesli 39 – Sila 32)

Grupa B

PSV Ajndhoven – Totenhem 2:2 (1:1)
(Lozano 30, Rozario 88 – Lukas 39, Kejn 55)

21.00 Barselona – Inter

Grupa C

21.00 Liverpul – Crvena zvezda
21.00 Pari Sen Žermen – Napoli

Grupa D

21.00 Galatasaraj – Šalke
21.00 Lokomotiva Moskva – Porto

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter