0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA EP: Rukometaši Srbije startovali remijem protiv Belgije

Objavljeno: 24.10.18 u 19:44

Na početku kvalifikacionog ciklusa za Evropsko prvenstvo, Srbija je u Zrenjaninu remizirala sa ekipom Belgije rezultatom 27:27.

Selekcija koju od nedavno predvodi Nenad Peruničić napravila je kiks na početku novog kvalifikacionog ciklusa i nije uspela u punoj ‘Kristalnoj dvorani’ u Zrenjaninu da dođe do dva startna boda.

Novi selektor nije mogao da računa na Stefana Vujića, a debitovali su Lazar Kukić i Ivan Mošić. Srbija je bolje otvorila susret i imala opipljivu zalihu, ali su gosti u finišu prvog dela meča stigli do rezultatskog priključka, a početkom drugog i poravnanja.

FOTO: STARSPORT

Celo drugo poluvreme je proteklo u ‘klackalici’, da bi u samom finišu Belgijanci imali čak dva gola razlike, kada je bilo 24:26.

Uspeli su naši rukometaši ‘na mišiće’ da izjednače, da bi utakmica završena rezultatom 27:27, odbranom Cupare kojom je spasio bod ‘orlovima’.

U grupi 2 se još nalaze i Hrvatska i Švajcarska, protiv koje će Srbija igrati u nedelju od 13:15h.

SRBIJA: Pušica, Marjanović, Popović, Orbović, Đukić, Pešić, Radivojević, Đorđić, N. Ilić, Mošić, V. Ilić, Nikolić, Kukić, Sretenović, Cupara, Milosavljev.

BELGIJA: Letens, Ums, Spuren, Meldens, Deviš, Omiš, Robins, Pleser, Maršal, Dansel, Nojvil, Keziora, Vankosen, Bolaers, Kerimi, Kolman, De Bojle.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter