0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BRATISLAV ŽIVKOVIĆ: Dokazali smo da možemo da igramo sa najboljima, Joveljić je potvrdio klasu

Objavljeno: 24.10.18 u 19:59

Omladinci Crvene zvezde poraženi su od vršnjaka iz Liverpula, a pobedonosni gol bio je delo Risa Vilijamsa u 92. minutu.

Jedini pogodak za srpskog šampiona na ovom meču postigao je supertalntovani Dejan Joveljić.

Trener omladinaca i nekadašnji igrač ovog kluba Bratislav Živković, nakon utakmice sumirao je utiske.

– Teško je igračima, ali i stručnom štabu. Nije lako kad izgubite utakmicu u kojoj imate prednost do 86. minuta, ali to je fudbal, nekad vas nagradi, a nekad nagrada izostane. Pokazali smo još jednom da možemo da se nosimo sa najboljim evropskim ekipama, uvideli neke greške, takođe i pozitivne stvari. Emocije su pomešane, ali sutra je novi dan i okrećemo se novim obavezama, rekao je on.

Promenom formacije, Zvezda je u drugom delu bila dosta konkretnija.

– Zbog povrede, ali i stvari koje smo uvideli u prvih 45 minuta promenili smo stil igre. Takva odluka ispostavila se kao dobra, počeli smo da napadamo, češće dolazimo u gol šanse i stigli do pogotka. Na kraju ostaje gorčina što se vraćamo u Beograd praznih šaka.

Iako je njegov tim poražen trener crveno-belih istakao je dobre stvari.

Joveljić je nastavio golgeterski niz i zajedno sa Terzićem dao je više od maksimuma danas. Gordić je fenomenalno branio, imao je nekoliko fantastičnih intervencija, odbranio je penal i posle tog momenta smo verovali da ćemo stići do bodova. Nažalost, kad preko puta imate tako dobru ekipu, teren je dovoljan da se situacija preokrene, zaključio je Živković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter