2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

VLADAN MILOJEVIĆ: Da li će igrati Savić? Videćete sutra!

Objavljeno: 23.10.18 u 21:50

Pred meč sa Liverpulom koji Crvena zvezda igra sutra od 21 čas na Enfildu o utakmici su govorili Miloš Degenek i trener Vladan Milojević.

Od izveštača iz Liverpula: Strahinja Nikolić i Nikola Martać

Prvo se medijima obratio australijski reprezentativac, koji veruje u pozitivan ishod.

– Spremni jesmo, večeras sledi poslednji trening. Atmosfera je dobra, slažemo se fenomenalno. Daćemo maksimum da odigramo dobru utakmicu.

Koliko će vam iskustvo iz Pariza pomoći da se pripremite za Liverpul?

– Mislim da će nam dobro doći utakmica protiv PSŽ. Ne razlikuju se mnogo, mada Liverpul nema takve igrače na individualnom nivou. Pomoći će nam sigurno susret sa PSŽ da se spremimo, naučili smo tamo mnogo. Šef nam je dao zadatke, daćemo sve od sebe da to prenesemo na teren.

Da li možeš sebe da zamisliš da daješ gol?

– Imam pravo da sanjam to. Meni je prvenstveno cilj da protivnika sprečim rivala da da gol, ako uspem i da postignem, odločno, Voleo bih to kao i svi.

Liverpul je veoma ofanzivna ekipa?

– Imaju tri jako dobra igrača koji igraju napred, mislim da i zadnji vezni daju golove, imaju dobre igrače iz prekida, ali ako uradimo sve dobro u odbrani, možemo do dobrog rezultata.

Vladan Milojević je na početku rekao da dobar napad proizilazi iz dobre odbrane.

– Dobar napad proizilazi iz dobre odbrane. To zavisi od situacije do situacije. Igramo protiv ekipe koja ima izuzetan način, stil igre koji treba neutralizovati, mi ćemo probati da iskorisitmo svaku šansu koja se ukaže.

O rezultatima Liverpula.

– Ne znam kako gledate na to da nisu imali rezultate? Oni su sjajna ekipa, igraju dobro od početka szeone, ponekad ni dobre partije ne znače dobar rezultat. Moguće je uvek videti taj stil, Klopov pečat još iz Dortmunda. Uvek su dominirali, stvaraju šanse… Ponekad ne dođe rezultat, to ne znači da je nešto loše. Prosto je takav dan.

O Vujadinu Saviću i tome da li će igrati…

– Videćete sutra da li će igrati – zaključio je Milojević.

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter