0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

RADOVAN KRIVOKAPIĆ: Kup je nepredvidivo takmičenje, oprez na maksimumu

Objavljeno: 23.10.18 u 13:17

Pomoćni trener Vojvodine Radovan Krivokapić izjavio je da ekipa Sinđelića zaslužuje maksimalno poštovanje i da crveno-belima neće biti lako da se plasiraju u četvrtfinale Kupa Srbije.

Takmičenje u Kupu Srbije biće nastavljeno sutra utakmicama osmine finala, a u ovoj fazi, fudbaleri Vojvodine sastaće se sa ekipom Sinđelića iz Beograda. Sutrašnji rival crveno-belih nalazi se na trećem mestu u Prvoj ligi Srbije i ističe ozbiljnu kandidaturu za to da sledeće sezone zaigra u Super ligi, pa Vošinim igračima neće biti lako da preskoče i ovu prepreku i tako ostanu u borbi za pehar i na proleće.

To potvrđuju i reči pomoćnog trenera Vojvodine Radovana Krivokapića, koji izuzetno uvažava ekipu iz Beograda.

– U ovom takmičenju nema lakih protivnika, Kup je nepredvidivo takmičenje, potreban je maksimalan oprez… To je priča koja se uvek ponavlja kada su ovakve utakmice u pitanju. Sada za rivala imamo ekipu Sinđelića, koja zaista zaslužuje maksimalno poštovanje i to iz više razloga. U Prvoj ligi Srbije, još uvek nisu izgubili nijednu utakmicu, dok su u Kupu izbacili superligaša, ekipu Voždovca. Posle pobede nad Zlatiborom u poslednjem kolu njihovog prvenstva, na “Karađorđe” dolaze sa mnogo samopouzdanja i radi se o veoma disciplinovanoj i mladoj ekipi, punoj elana, koja je jako dobro vođena. Zato nas sutra očekuje vrlo teška utakmica, pogotovo zbog njihovog stila igre, kao i stanja našeg terena, ističe Krivokapić.

Ipak, i njemu je jasno da navijači od Voše sutra očekuju pobedu i prolaz među osam najboljih timova u Kupu Srbije.

– Sa druge strane, koji god od naših igrača da istrči na teren, ima obavezu da pruži sve od sebe, jer to dres Vojvodine zahteva. Pogotovo nakon poraza u poslednjem kolu, želimo da pobedimo i prođemo dalje. Očekuje nas period u kojem treba da gledamo napred i u kojem hoćemo da se vratimo na pobednički kolosek. Što se tiče sastava, Bjedov, Mirkov i Đuričin su van stroja i nisu trenirali poslednjih nekoliko dana, dok su svi ostali spremni, rekao je Krivokapić.

Utakmica između Vojvodine i Sinđelića igra se sutra od 16 časova na “Karađorđu”, a ulaznice za ovaj meč prodavaće se po ceni od 300 (zapad) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad prodavaće se na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za sever prodavati u šopu navijačke grupe Firma na severnoj tribini. Blagajna će biti otvorena na dan meča, najkasnije sat vremena pre početka utakmice.

Zbog radova na izgradnji tržnog centra “Promenada”, istočna tribina biće zatvorena za ovu utakmicu, a svi vlasnici sezonskih ulaznica za istok će sa tom kartom moći nesmetano da uđu na zapadnu ili severnu tribinu.

(Izvor: YouTube/Fk Vojvodina)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter