0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga / Mega Bemax / Ivica Veselinov

MILOJEVIĆ O NIZU MEGE: Iako je najmlađa, moja ekipa je pokazala karakter

Objavljeno: 23.10.18 u 17:55

Košarkaški klub Mega Bemax je sa četiri uzastopne pobede potvrdio svoj najbolji start u ABA ligi otkako je 2013. godine po prvi put zaigrao u regionalnom takmičenju.

Mesto na čelu tabele sa skorom 4-0 dobija još na značaju imajući u vidu da je prosek rostera 21.1 godinu, po meču je Mega najmlađa ekipa u ligi.

Trener ovog tima Dejan Milojević rekao je da mu je drago što su njegovi igrači pokazali kakater.

– To mi je jedan od glavnih utisaka na početku sezone, karakter koji su moji igrači pokazali u ova četiri meča. Odigrali smo najbolje kada je bilo najpotrebnije. Ne volim da izvajam igrače po učinku, ali mi je drago što je više njih iskakalo u ključnim momentima na mečevima, što je dobar pokazatelj snage naše mlade ekipe, da igrači vredno rade i spremni dočekuju svoju šansu, rekao je on.

Mladi stručnjak izjavio je da postoje dva ključna faktora za ovakav uspeh.

– Sigurno je da nas ovakve stvari raduju jer potvrđuju naše dobre partije na terenu, ali ipak bih istakao da sve to proizilazi iz naše agresivne odbrane i dobre energije na parketu. To se najbolje videlo na poslednjem meču protiv Olimpije gde nas šut nije služio najveći deo meča, ali da smo zahvaljujući agresivnoj odbrani na kraju preokrenuli meč i došli do pobede koja puno znači za samopouzdanje naše mlade ekipe, rekao je on.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter