0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ENGLEZI CENE SRBINA: Zvezdaš specijalni gost čelnika Liverpula

Objavljeno: 23.10.18 u 16:17

Sutra uveče grupna faza Lige šampiona spojiće dva evropska velikana, Liverpul i Crvenu zvezdu.

Potvrda dobrih odnosa dva kluba je radni sastanak sa prvim operativcem kluba Maiklom Edvardsom, koji je najviši po hierarhiji iza vlasnika ‘Redsa’.

U Engleskoj drže do sebe, tradicije, svojih principa, ali su gostoprimivi prema prijateljima, u šta se po dolasku u Liverpul sa ekspedicijom Crvene zvezde uverio srpski fudbalski menadžer Zoran Stojadinović. Poslovni kontakti su uspostavljeni prodajom Marka Grujića pre tri godina, a osvedočeni zvezdaš je dva dana specijalni gost ‘Redsa’ u njihovom hotelu, što je dokaz da ‘rivalstvo’ spaja ljude.

FOTO: PRINTSCREEN

Ovo je samo potvrda dobrih poslovnih odnosa dve strane i sutra susret sa visokim funkcionerom domaćeg kluba. Prvi operativac Maikl Edvards, koji je po hierarhiji kluba iza ‘gazde’, zajedno sa Stojadinovićem ispratiće meč mladih timova Liverpula i Crvene zvezde, zatim sledi ručak i odlazak u ložu ‘Enfild Rouda’ na megdan najboljih ekipa. Sledi za dve nedelje revanš, kada će uloge biti zamenjene i u budućnosti slede novi poslovi…

FOTO: PRIVATNA ARHIVA
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter