1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ANTIĆ ‘GRMI’ NA SUDIJE: Pokrali su nas, arbitar mi je rekao: ‘Marš džukelo’

Objavljeno: 23.10.18 u 15:58

Trener ekipe iz Vranja nije zadovoljan suđenjem na meču koji je njegova ekipa igrala protiv OFK Bačke.

Dva dana nakon meča i osvojenog boda, strasti se u Vranju ne smiruju, a trener ove ekipe naglasio je utiacaj sudija na konačan ishod meča.

– Sudije su nas pokrale! Ovo je bila klasična pljačka! Kako je moguće da su utakmicu s OFK Bačkom sudile pomoćne sudije iz Bačke i Vršca, prvi sudija iz Novog Sada. To bi isto bilo kao kad bi Dinamu sudio arbitar iz Leskovca i Vranja. Neko je očigledno ovo uradio sa lošom namerom, jer želi da uništi Dinamo! Žalosno je kako su sudili, i to ne samo u ovim već i u prethodnim utakmicama. Tako da je pravo čudo što imamo i ovoliko bodova, s obzirom na katastrofalno suđenje , rekao je Antić, pa dodao: 

– Naše najbolje izdanje od početka sezone. Definitivno smo zaslužili pobedu, ali su nam sudije ukrale dva boda i to po ko zna koji put. Nisu nam svirali dva penala nad Surakom u prvom delu i Gašićem i Dimitrovim kasnije, to su situacije koje odlučuju pobednika i mogu mnogo toga da promene. Realno posmatram svaku utakmicu i nije bitno da li smo pobedili ili izgubili, ali ovo nije prvi put da je Dinamo pokraden, rekao je on.

Antić je od 80. minuta igre morao da prati meč sa tribina zbog crvenog kartona.

– Pomoćni sudija se ponašao krajnje neprofesionalno, na moje pitanje zašto svira svaki dodir i da li je moguće da je svirao faul, odgovorio mi je ‘Marš džukelo’! To je bruka i sramota za sudijsku organizaciju. Sa mnom tako niko ne može da razgovara… Ubeđen sam da pojedine sudije ne žele da Dinamo bude u Super ligi. Možda je najveći problem što nismo pustili nijednog protivnika i što niko nema uticaja na nas. Ne generalizujem sve sudije, naravno da ima poštenih i časnih koji odlično i maksimalno korektno rade svoj posao, rekao je on.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter