1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI PRED PUT: Delije, ova dva ključna igrača možda neće istrčati na ‘Enfild’

Objavljeno: 22.10.18 u 20:20

Ove sedmice ekipu Crvene zvezde očekuje gostovanje jednom od najvećih klubova na ‘starom’ kontinentu, a trener Vladan Milojević ima pojedinih kadrovskih problema pred taj duel.

Problem su povrede i pauza kao kod kapitena Vujadina Savića od koga se očekuje da predvodi crveno-bele protiv ‘Redsa’.

Nakon onog u Parizu sledi novo, teško gostovanje za Crvenu zvezdu u Ligi šampiona. Ekspedicija crveno-belih sutra pre podne odlazi u Liverpul, ali postoje personalni problemi pred put u Englesku. Kako saznaje HotSport probleme sa povredama imaju Marko Marin i Milan Rodić, koji su kao i kapiten Vujadin Savić preskočili dva prethodna meca protiv Dinama iz Vranja i Rada.

FOTO: STARSPORT

Nastup dva bitna šrafa u timu Vladana Milojevića su pod znakom pitanja, a očekuje se da traku nosi defanzivac, koji nije igrao od megdana protiv PSŽ-a. Na lakši udarac žali se i Džonatan Kafu, pa je moguce da ‘karioka’ ostane u Beogradu. Ostaje da se sačeka do sutra ujutru konačan spisak igrača i ako trio bude u kombinaciji svakako da će dobiti glavne uloge na velikoj pozornici. Briga manje je kod Filipa Stojkovića, jer je desni bek spreman za borbu na terenu slavnog protivnika.

0
0

1 Komentara

  1. Dok nisam pročitao ovaj ovaj tekst, mislio sam da je trener Milojević napravio otklon u glavi i konačno shvatio koje igrače Zvezde je prevazišao stepen takmičenja u LŠ! Kad ono, opet ista pesma, on se oslanja na igrače koji su protiv PSŽ, jasno stavili do znanja da brzinom, agresijom i znanjem ne mogu parirati igračima u LŠ! A, Mrkela je na kraju prelaznog roka decidirano rekao da je Zvezda dovela sve šta joj je trebalo za LŠ! Protiv Liverpula će će biti sve isto!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter