6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Janković nije jedini, stiže bivši bek Lejkersa! (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.18 u 20:35

Potpisan je ugovor do kraja sezone sa bivšim igračem Lejkersa, Nju Orleansa, Orlanda i Minesote, koji uskoro dolazi u Beograd.

Posle Stefana Jankovića koji sutra trebalo da debituje za Partizan, protiv Asvela od 19 časova u hali „Aleksandar Nikolić“ u okviru Evrokupa, kako saznaje HotSport završeno je ekstra pojačanje iz Amerike. Entoni Braun nekadašnji bek Lejkersa, Nju Orleansa, Orlanda i Minesote potpisao je ugovor do kraja sezone i uskoro se očekuje njegov dolazak u Beograd.

Crno-beli su posle dva uzastopna poraza u ABA ligi odlučili da se pojačaju još jednim adutom, kako bi trener Nenad Čanak imao širi roster u nastavku sezone. Bek šuter je bio neophodan i tražen je par meseci u nazad, a ostaje da se vidi da li „pogođeno“ sa Braunom.

0
0

6 Komentara

  1. ODAKLE PARE OSAM IGRACA STE DOVELI A DA OVAJ AMERIKANAC IGRA ZA PET HILJADA MESECNO KO PROSLE GODINE DA REKAO TELGETIJA BUDZET PARTIZANA 600 000 SVI IGRAJU ZA SICU KOJI STE VI LOPOVI I PREVARANTI JA BI MAKAR CUTAO ALI OPET DZABE RAZBIJACEMO VAS GORE NEGO PROSLE GODINE SAMO KUKANJE A PARA VISE OD ZVEZDE OVAJ AMER BEZ PESTO HILJADA NIJE IGRAO U LEJKERSIMA I DOSAO U PARTIZAN ZA PET HILJADA NE DA JE SMESNO NEGO ZALOSNO

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter